2777
2789
عنوان

با این شوهر چکار کنم ، خانومای متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 1636 بازدید | 84 پست

اگه مسخره دست شوهرت هستی که احساسات رو بازی بگیره و بره،حقت رو نگیر چون اوم بی ارزشی هستی،ولی اگه برای عمر و جوونی و ابروی خودت ارزش قائلی حقت رو کامل بگیر و بهش بفهمون که زندگی مسخره بازی نیست

وااا چشه خب 🙄🥴🥴

مهریتو تمام کمال بگیر زود برو بزار اجرا تا نرفته بزنه بنام کسی 

بزار زهر شه براش زندگی تا بفهمه دل یه دختر شکوندن تاوان داره

خدایا شکرت بابت دختر نازم و همسر مهربونم ❤لطفا برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقتو بگیر 

هر کس باید حوابگوی کارهاش باشه 

الان نگیری 

دو روز دیگه با یکی دیگ همین کارو میکنه شایدم میخواد از اخساساتت استفاده کنه بعدشم بپره با یکی دیگه 

ببین خواهر من شوهرت میخواد از حوی اب بپره پاهاشم خیس نشه

ببین شوهرت یا با کسی دیگه س یا افسردگی و مشکل روحی شدید داره یا ببخشید اعتیاد و میترسه دستش رو شه

دوست من بعد سه سال ازدواج شوهرش اینجوری شد و آخرم طلاقش داد چقدم عاشق شوهرش بود ولی هر کاری کرد نتونست نگهش داره حق و حقوقشو دادن و طلاقش دادن

کسی که دلش باهات نیس ارزش موندن و زندگی نداره اول برین مشاور اگه درست نشد قانونی اقدام کن مهریه بگیر و جدا شو

اگه به رمان علاقمندی تاپیکی که داستان سرنوشت دوستم رو نوشتم بخون و برام نظر بذار مرسی: داستان سرنوشت تلخ و رابطه عجیب دوست من

وا مگه الکیه 

برید مشاور چارتا بزرگتر بیان حرف بزنن ببینن مشکلش چیه 

در نهایت اگه طلاق میخواد تا آخر حق و حقوقتو بگیر مسخرش که نیستی 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

شوهرت چند سالشه که هنوز ثبات در تصمیم گیری نداره؟؟؟

چقدر مهریه ات هست؟؟؟

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
خیلی بیخود کرده ک الان زده زیر دلش. تمام حق و حقوقتو ازش بگیر. احساسات شما این وسط نادیده گرفته شده

منم اولش خیلی عصبی شدم گفتم چ با ابروم بازی کردی فلان چرا باهام این کارو کردی همش قسم میخورد ک بخدا با نقشه نیومدم من نمیتونم متاهلی و مسئولیت

تمام حقوق رو ازش بگیر تا یاد بگیره اینقدر دمدمی مزاج نباشه

دختر مردم عروسک نیست یه یروز بگه میخوام یه روز بگه نمیخوام

تمام مهریه ات رو بگیر که احتمالا بیشتر از اون ماشین میشه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم