2777
2789
عنوان

با این شوهر چکار کنم ، خانومای متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 1636 بازدید | 84 پست
درسته ولی من ساده از همون اول خودم خواستم مهرم کم باشه چون اصلا فکر شو نمیکردم ولی خونواده م راضی ب ...

منو ک اصلا خانوادم نزاشتن تصمیم بگیرم عموم مجبورشون کرد ک باید مهریه سنگین ببندین  اگه ب منه ساده بود ک منم همون ۱۴ رو انتخاب میکردم 

درکت میکنم اون لحظه ب هیچی فکر نمیکنی غیر اینکه بهش برسی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان چی ؟کنار هم هستین ؟زندگیتون چطوره

عزیزم منو شوهرم   عاشق هم بودیم بخاطر هم با خیلیا جنگیدیم ک البته نود درصدش من بودم حالا ک فک میکنم اصلا دوسم نداش دلم میسوزه  

اره کنار همیم   فکر کن میخواد زندگیم چطور باشه  وقتی بهم خیانت کرده و یه دختر سه ساله دارم و اینکه ن خانوادم پشتم هستن ن پشتوانه ای دارم ؟؟  اگه طلاقمو بگیرم بچمو ازم میگیره  من بدون بچم نمیتونم یه ساعتم باشم 

دقیقا منم همینطور بودم.   با اینکه دوستش داشتم ولی همش حرف طلاق بود تو دوران عقدمون هنو ب ...

وای چقد شبیه منی دقیقاااا منم از ترس آبروم کوتاه اومدم حتی تو دوران نامزدی حالا ما عقدم نبودیم مادرم اینا گفتن این پسر اهل زندگی نیس ثبات نداره حرفاش ۹ماه منو همینطوری ول کرد نمیمود من با التماس و هی مخالفت میکردم میگفتم نه پسره خوبیه فلان بخاطر آبروم متاسفانه گند زدم بزندگیم

ناراحت نشی'اسی 'این اقا ب نظرم شما رو نمی پسنده و علاقه بهتون نداره دیگ نمی دونم چرا اومده عقد کرده ولی باب میلیش'نیستی ول کن بزار بره شما هم چرا ۱۴ تا اخه ولی حقتو بگیر تا دیگ الکی رو هوا تصمیم نگیره بعدش'بگ نمیخام دختر مردم مسخره اون ک نیس 

ناراحت نشی'اسی 'این اقا ب نظرم شما رو نمی پسنده و علاقه بهتون نداره دیگ نمی دونم چرا اومده عقد کرده ...

😥اره نامرد 

حالا منم از لحاظ ظاهری واقعا بد نیستم نمیدونم چرا .... در حالی ک مشکل خاصی هم نبود 

نمیدونم شاید کسی وسط