2777
2789

اول بگم ک عقد کردیم ولی خونمون نرفتیم .‌‌.بعد اینکه شوهرم میگ نمیخوام زندگی متاهلی رو فلان ...یعنی جدا شیم...من اول خیلی ناراحت شدم ک چ خب زودتر بهش فکر نکردی چرا الان ...بعد ب خونواده ش گفته ک من ماشین مو میفروشم میدم بهش مهریه ...منم بهش گفتم من ازت پول نخواستم من دوست داشتم کنارت باشم زندگی کنیم ...خلاصه این گذشت و اصلا هیچ خبری ازش نبود منم هر روز حالم بد تر و بدتر چون واقعا تمام احساس مو گذاشته بودم ...بعد ب خودم اومدم گفتم قبول کنم ...بهش گفتم حضوری ک جداشیم بعد بهم گف من همین ی دونه ماشین دارم ازم نگیر .....

حالا ب نظر شما چکار کنم وایستم حق مو بگیرم یا ن برم ...درصورتی ک بگی مشکل خاصی داشتیم ن نداشتیم 

ممنون ک وقت گذاشتین🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ک.چه آدمایی پیدا میشن به این راحتی دل میشکنن...عزیزم حقت رو بگیر مگه گناه کردی...

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود