2777
2789
عنوان

بیاید سوره ی قدر بخونیم برای هم دیگه اینشکلی که...

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 52 پست

اسمم راضیه است لطفا دعام کنید تو این شب 

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهشادعام کنید

اسم خواهرم مرضیه ک انشاءالله بزودی ازدواج کنه وخوشبخت بشه

خودم فاطمه ک همسرم رفیق بازی روترک کنه وسربراه بشه وعاشقم بشه وهمه ی اختلافاتمون حل بشن

برای موافقت کردن شوهرم ب انتقال ب شهری ک میخوام بسلامتی وخوشی

مادرم که انشاءالله صاحب خونه بیرونش نکنه وباقیمت مناسب بزاره امسالم بمونه

برادرم کاری ک دلش میخوادپیداکنه

عاقبت بخیری ورستگاری وعافیت جمیع مؤمنین ومؤمنات ومسلمین ومسلمات

الگونگیر...الگوباش...

عزیزدلم اسمم نازنین هست  تروخدا ازته قلب پاکت برای اینکه اون اتفاقی که میخوام توی همین ماه بیفته  وبایک پسرخیلی خوب که ایده ال هاموداشته باشه بزودی ازدواج کنم وخوشبخت بشم برام دعاکن  به تمام ارزوهام برسم  وتوی کنکور وشغلم  موفق  بشم انشالله بهترینها نصیب قلب مهربونت بشه وبه تمام ارزوهای قشنگت برسی❤❤

تا اینجا هنوز خیلی نگذشته حدود ۱۴۰ تا سوره ی قدر خونده شد،منت بذارید ادامه بدید خدا بخواد یه تاپیک خ ...

ببخشید استارتر برای هرنفر باید یه سوره ی قدر خوند یا یه دونه کافیه؟

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی💚🙏🏻

قدر خوندم 

واسه منم دعا کنید امسال کارمند بشم و اون شخصی که می‌خوام عاشقم بشه

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

فرزانه هستم

بحق این شبهای قدر از خدا میخوام قضای بد امسال ازم دور شه

و شانس سال گاو که بهم رو اورد ادامه دار باشه

بحق ضامن اهو و امام حسین و حضرت عباس و ام البنین و امام علی که مظهر العجایبه و شهدای عزیز خدا این داشتمو در پناه خودش نگهداره و از هر گزندی در امان بمونه و خبری نشنوم جز خبر خوش و تا یکماه دگ همه استرسهای سه سالم بره بحق جوونی خواهر پرپر شدم

♥️خدایا: سه تا خواهش دارم:۱) مادرمو قبل ازینکه من مادر بشم ازم نگیر(ترجیحا دختر چشم سبز). ۲) کمک کن این بار راه را درست بروم. ۳) کارهام و سلامتی صورت و چشم و پاهامو به تو میسپارم.♥️ممنون عشقم دیگه با خودتا♥️Daisy♥️

اللّهُمَّ عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 

ارامش 

سلامتی 

شفا بیماران 

روزی حلال 

عاقبت بخیری 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403