سلام،هرکس موافق باشه اسمشو کامنت کنه بعد هرکسی که کامنتشو دید اگر دلش خواست یک سوره ی قدر به نیابتش بخونه ثوابشو تقدیم کنه به امام علی یا هر بزرگ دیگه که به دلش افتاده و کامنتشو لایک کنه.
هرکسی هم که کامنت میذاره اگر خواست بزرگواری کنه بیاد سر بزنه به تاپیک و برای دوستان دیگه هم سوره قدر رو بخونه.
اول میخواستم خودم تکی بخونم بعد دیدم اینشکلی یک نفر بیشتر برای حداقل یک نفر دیگه سوره بخونه بهتره.
بسم الله
هر وقت این پیام به چشمت خورد به نیت ظهور یه صلوات مهمون میکنی؟🌺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تا اینجا هنوز خیلی نگذشته حدود ۱۴۰ تا سوره ی قدر خونده شد،منت بذارید ادامه بدید خدا بخواد یه تاپیک ختم بزرگ بشه همه به حاجاتشون برسن.میدونم امشب خیلی تاپیکای عزیزی با این مضمون هست،منت بذارید اینجا هم متبرک کنید دعا برای هم دیگه، اونم دسته جمعی 😍
هر وقت این پیام به چشمت خورد به نیت ظهور یه صلوات مهمون میکنی؟🌺
دعا کنید شوهرم یه کار خوب پیدا کنه 😔😔🌷کرایه خونه بچه کوچیک برا سلامتی خانوادمو دعا کنید🌹من ۶بارخوندم
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه : اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،، اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،، اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،، بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺