خوشگلترینها مدیر استارتر عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 6533 عنوان به پشت خوابیدن نوزاد 96 بازدید | 20 پست بچها نوزاد من عادت داره بیشتر به پشت میخابه به پهلو هم که میخابونم،همش میخاد غلت بزنه و به پشت بخوابهشنیدم میگن خوب نیست وحتما باید ب پهلو بشهخطرناکه؟ امروز | 15:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشگلترینها مدیر استارتر عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 6533 یعنی از کمر میخوابه؟ آره منظورم اینه ک به پهلو نمیخابهرو کمر میخابه
liana1213 عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 619 آره منظورم اینه ک به پهلو نمیخابهرو کمر میخابه خوبه که عادیه اتفاقا من غیر عادیم رو شکم میخوابم
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 31007 چن وقتشه؟بچه من دوماهشه ب پشت میخابه ولی سبک شده خوابم ب بخدا بسپار دیگ ..شوهرمم حواسش هس کنارمون میزاریمشولی پستونک تودهنش نمونه ها یسری بچه ها ساکتن وقتی بالامیارن اون بده هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
خوشگلترینها مدیر استارتر عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 6533 میگن برای این باید به پهلو بخابونین،ک اگه خدای نکرده محتویات معده بخاد بالا بیاد راحت خارج بشهولی خب کوچولوی من دوست داره به پشت بخوابهو من همش استرس دارم
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 31007 برای رفلاکس خطرناکه هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 31007 اسی سرشو بیار بالاتر همیشه هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
خوشگلترینها مدیر استارتر عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 6533 چن وقتشه؟بچه من دوماهشه ب پشت میخابه ولی سبک شده خوابم ب بخدا بسپار دیگ ..شوهرمم حواسش هس کنارمون می ... ده روزشهآره معمولا کنارمه و حواسم بهش هستممنون عزیزم
خوشگلترینها مدیر استارتر عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 6533 اسی سرشو بیار بالاتر همیشه یعنی بالش بزارم زیر سرش؟مثلا وقتی رو تخت کنار خودم خابه،چجوری سرش بالابیارم؟
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 31007 یعنی بالش بزارم زیر سرش؟مثلا وقتی رو تخت کنار خودم خابه،چجوری سرش بالابیارم؟ ن بالش نه مثلا تشکشو لا بدع یکم بیاد بالاتر ک اگ بالااورد دورازجون بریزه بیرون هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
خوشگلترینها مدیر استارتر عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 6533 ن بالش نه مثلا تشکشو لا بدع یکم بیاد بالاتر ک اگ بالااورد دورازجون بریزه بیرون ممنون عزیزم
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 31007 یعنی بالش بزارم زیر سرش؟مثلا وقتی رو تخت کنار خودم خابه،چجوری سرش بالابیارم؟ روتخت خودت ترجیحا نزاری بهتره..خطرناکه بهرحال من توکریر میزاشتم کریر هم شیبه هم راحت بود توهمون میخابید فقط.. از یک ماهگی تو گهواره کنار مادر خوابید کنار تختمون هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.