2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای عزیزدلم چه سهمیه ای  چرا امیدا نداشته باشم😭

وا چرا ناراحت شدی؟ خوب ازمون وکالت تقریبا ۵۰ درصدش به سهمیه ها برمیگرده قبولیش 

یعنی خبر نداری؟

.ولی تو فول باشی میتونی قبول بشی نگران نباش

از بس تعلیق شدم زخم شدوووم کاکو🥲
چندباره که شرکت میکنی؟ سهمیه نداری زیاد امید نداشته باش البته سعی خودتو بکن انشالله موفق باشی

خواهرم شرکت کرده تازه ۲۵سالش شده سال اولشه ۱۰میلیون براش خرج کردیم اخه چرا قبول نشه😭😭😭چه سهمیه ای منظورته بابام معلمه

شما پارسال شرکت کردی؟قبول شدی زیاد میخوندی

ازمون ۱۴۰۰فعلا برگزار نشده.. پارسال برای سال ۹۹بودبرگزار شد.. فعلا که بین کانون و مرکز اختلاف.. معلوم نیست ۱۴۰۱سرموعد برگزار شه... اگه با دقت و با کیفیت بخونی شک نکن قبولی.. دیدم خانومی که ده سال از لیسانسش گذشته بود تو سه ماه خوند قبول شد

خواهرم شرکت کرده تازه ۲۵سالش شده سال اولشه ۱۰میلیون براش خرج کردیم اخه چرا قبول نشه😭😭😭چه سهمیه ای ...

سهمیه شهدا و ....

اگه خرج کردین قبولیت درصدش میره بالا

از بس تعلیق شدم زخم شدوووم کاکو🥲
وا چرا ناراحت شدی؟ خوب ازمون وکالت تقریبا ۵۰ درصدش به سهمیه ها برمیگرده قبولیش  یعنی خبر نداری ...

نه نمیدونستم ۵۰درصدش واسه سهمیه ای هاس مگه اونا جدا نیستن سهمیه ای ها جدا بقیه هم جدا مثل کنکور که واسه سهمیه ای ها پذیرش جدا دارن ای داد بیداد بخدا بخاطر خواهرم یه ساله جایی نرفتیم پدرم دراومده بابام کلی خرجش میکنه اسیرش شدیم قبول نشه که دیگ هیچ😭😭😭