2777
2789

دوستای عزیز بیاین تواین تاپیک تواین شب عزیزشب قدر واسه ارزوهای هم دعاکنیم واسه حاجت روایی همدیگه تواین شب عزیز میگن اگه چهل نفربرات دعا کنن اگه به صلاحت باشه برات رقم میخوره 

بعضی پیش خداخیلی عزیزن دعاشون درحق  دیگران میگیره منم تاجایی که بتونم براهمتون جوشن کبیرمیخونم وسوره قدر

منتظرتون هستم عزیزان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهربونا لطفا لطفا دعا کنید خدا سلامتیمو برگردونه و بشم همون دختر قبلی🙏🏻🙏🏻😔😔😔 تازگیا داروهام رو شروع کردم لطفاااااا دعا کنید اثر کنن و حالم خوب بشه 🙏🏻🙏🏻

و تو امتحاناتم م موفق بشم 🥺🥺🥺

این ترم برام خیلییییییی سرنوشت سازه🙏🏻🙏🏻😔😔

لطفاااااا برای این دوحاجت من هم دعا کنید.خواهرم باشید امشب🙏🏻❤️

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ ﴿۱﴾

ما [قرآن را] در شب قدر نازل كرديم (۱)

وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ ﴿۲﴾

و از شب قدر چه آگاهت كرد (۲)

لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿۳﴾

شب قدر از هزار ماه ارجمندتر است (۳)

تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ كُلِّ أَمْرٍ ﴿۴﴾

در آن [شب] فرشتگان با روح به فرمان پروردگارشان براى هر كارى [كه مقرر شده است] فرود آيند (۴)

سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿۵﴾

[آن شب] تا دم صبح صلح و سلام است (۵)

🌸

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
🌸

عَلِيُّ بْنُ إِبْرَاهِيمَ عَنْ أَبِيهِ عَنْ حَمَّادِ بْنِ عِيسَى عَنِ ابْنِ سِنَانٍ عَنْ عَنْبَسَةَ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: مَنْ تَخَوَّفَ مِنْ بَلَاءٍ يُصِيبُهُ فَتَقَدَّمَ فِيهِ بِالدُّعَاءِ لَمْ يُرِهِ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ ذَلِكَ الْبَلَاءَ أَبَداً.

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔