2777
2789
عنوان

🔴 خیلی مراقب بچه هاتون باشید 🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 1775 بازدید | 68 پست
هی خواهر دیگه اون سن به حرف گوش نمیدن 

آره میدونم ولی بازم شده با هر چی جلوشون بگیریم از الان بهتره مگه چند سالشونه 

به خدا اصلا میبینم انقدر ناراحت میشم که حد نداره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره اصلا من خودمم خیلی دیدم مخصوصا پسر ها چون  بیشتر خب از دخترا هم میرن بیرون و رفیق باز ...

من و همسرم الحمدلله سر پسرمو با ى كار گرم كرديم كه همش جلو چشم خودمونه 

ولى بايد بهشون آگاهى داده بشه تا خودشون نخوان سمت اين چيزا برن

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
و متاسفانه پدر و مادرهای بیخیال و خوشبین که اصلا متوجه رفت و آمد و دوستان بچه هاشون نیستن

آره واقعا خیلی ها میگن نه به بچه هامون اعتماد داریم و... به خدا میگم پسر دیدم آروم بچه حرف گوش کن اصلا درس خون  داشت جلو خودم می‌کشید بعد بهش گفتم آرش من و میشناسی اولش که رفت شوک کلا بعد آبجی به کسی نگو تورو خدا   قسم رو قسم .   

مراقب بچه هاتون خیلی باشید حتی اگر به نظرتون بهترین بجه هم هست 

ن فقط یکم تو عروسی پسر خالم تهشونو اورد برا امتحانی اونم دو قطره چشمام از کاسه در اومد دیگه توبه کرد ...

پروفایلت😂

آره منم یه کوچولو امتحان کردم واقعا مزه بدی داره نمیدونم چجوری با علاقه میخورن بعضیا 

منم وقتى مى بينم ناراحت ميشم و ضمن اينكه پسرمو تحت كنترل نامحسوس دارم دعام هميشه اينه كه خدا خودش ا ...

انشالله واقعا  دقیقا ایشالله همه از بچه تا پیر به راه راست هدایت بشن  آخر این چیزا هیجی جز بدبختی نداره