2777
2789
عنوان

🔴 خیلی مراقب بچه هاتون باشید 🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 1775 بازدید | 68 پست
اگر که حتی تک و توک هم باشن که نکشیده باشن بقیه میبرنشون سمت اینا 

ما یه پارک روبروی پنجره مونه گاهی نگاه میکنم میبینم کنار هم میشینن و دست به دست پوک میزنن بعد همه قشری و همه سنی حتی از این پسرای مثبت که اصلا ذهنت به سمتشون نمیره هم توشون هست

عزیزم مراقبت هم تاجایی ممکنه نمیشه زنجیرشون کرد ک دیگه خوده اون دختر پسر هم باید عاقل باشن

اره ولی این سن خیلی بدتره مخصوصا از ۱۴ تا ۱۷ سالگی که دیگه خیلی اصلا نگم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و همسرم الحمدلله سر پسرمو با ى كار گرم كرديم كه همش جلو چشم خودمونه  ولى بايد بهشون آگاهى د ...

انشالله سالم باشه. 

آره واقعا بهترین کار هم همینه هر چی آدم مراقبشون باشه و بتونه باهاشون راحت باشه بهشون بگه بهتره 

ما یه پارک روبروی پنجره مونه گاهی نگاه میکنم میبینم کنار هم میشینن و دست به دست پوک میزنن بعد همه قش ...

اره واقعا میگم که طرف می‌شناختم مامانش اصلا خیلی زن خوبی هست بجه از مامانه بهتر  وقتی دیدم اصلا خواب به چشم نمیومد  خیلی ناراحت شدم .

آره اصلا بزرگ ها رو حتی نباید با بچه ها تنها گذاشت حتی 

آره واقعا خیلی ها میگن نه به بچه هامون اعتماد داریم و... به خدا میگم پسر دیدم آروم بچه حرف گوش ...

من خودم دیدم بچه های مسجدی میان پشت خونه مون سیگار میکشن. دیگه هم نزاشتم بچه هام برن هیات.مردم انگار میخوان از بچه هاشون راحت باشن میفرستن بیرون.حالا چه مسجد چه پارک محله یا.....

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...  
ن فقط یکم تو عروسی پسر خالم تهشونو اورد برا امتحانی اونم دو قطره چشمام از کاسه در اومد دیگه توبه کرد ...

بخاطر اینکه نباید مزه مزه کنی، باید سریع قورت بدی🤪

شُکْرباره= شکرگزار، اهل شکر                            ✨شکر نعمت خوشتر از نعمت بُوَد/ شکرباره کی سوی نقمت رود✨

من خودم 14 سالمه

ما فقط همسنای خودمونو درک میکنیم دلیل این کارامونم بقیه بفهمن مارو محکوم میکنن

دوستام تو مدرسه سیگار میارن میرن دستشویی میکشن

خیلی دلم براشون میسوزه

حرفم نیمتونم بهشون بزنم

ارومشون میکنه ولی به فکر ریه هاشون اصلا نیستن😔

اگه ادم موندن هستی و اخلاق و رفتار خوبی داری درخواست دوستی میدی باهم دوست شیم؟ مثه دوستای صمیمی موندگار شیم برای هم☺ تنهام دوستای خودم فیکن نیاز دارم با یکی حرف بزنم رنج سنی 14  تا 17....
من خودم دیدم بچه های مسجدی میان پشت خونه مون سیگار میکشن. دیگه هم نزاشتم بچه هام برن هیات.مردم انگار ...

اره واقعا  درسته بچه هستن اذیت دارن ولی واقعا نباید بفرستن اینم تنها با دوست های ناباب و..

با چه کاری سر شون و گرم کردی 

عزيزم 

همسرم ى فروشگاهى داره 

كه اونم تو ى قسمت مسئول شده 

و هميشه جلو چشم مونه

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
انشالله واقعا  دقیقا ایشالله همه از بچه تا پیر به راه راست هدایت بشن  آخر این چیزا هیجی جز ...

بله واقعا

اللهم جعل عواقب امورنا خيرا

انشالله سالم باشه.  آره واقعا بهترین کار هم همینه هر چی آدم مراقبشون باشه و بتونه باهاشو ...

بله واقعا💐