2777
2789

میخوان برن بندر گناوه خودشون دو نفری خرید کنند بیان به منم میگن جا نداریم ک تو رو ببریمت این درسته ؟ کسی هست الان خودش برای خرید جهازش نباشه ؟ از اون طرف نمیتونم هیچی بگم ک بابام سر لج نیفته 😔

چکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اونجا رفتن عکس بگیرن یا الان خودت عکس مدل که مد نظرت هست نشون بده بهشون

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
وسایل برقی که همش یکین اون دکوری و چیزایی که ظاهرش مهم رو خودت انتخاب کن

الان فعلا دکوری قرار نیس بگیرن میگن برقی میخوان بگیرن اما میترسم برن بیان بگن همینه ک هست 

خوب اونجا رفتن عکس بگیرن یا الان خودت عکس مدل که مد نظرت هست نشون بده بهشون

گفتم بهشون عکس بگیرن و فلان 

اما کلا بابام مخالف عکس و اینا هم هست 

فرش هم رفتند کاشان خودشون خریدن من اصلا نبودم 

الان فعلا دکوری قرار نیس بگیرن میگن برقی میخوان بگیرن اما میترسم برن بیان بگن همینه ک هست 

برقیا فقط بگو مارک فلان میخوام و مثلا رنگ نقره ای

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه
برقیا فقط بگو مارک فلان میخوام و مثلا رنگ نقره ای

مشکلم یکی دو تا نیست که بابای خودم لوازم خانگی فروشه من هر چی بگم قبول نمیکنه میگه چیزی ک خودش میگ درسته