2777
2789

ما یه واحد دیدیم طبقه اول

میخواستم ببینم از نظر گرما و سرما و سرو صدا واقعا وحشتناکه؟؟چرا طبقه اول خوب نیست؟؟

گرمایش از کف هم هست 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 

مثلا در طبقات بالا ،بدو بدو میکنن صداش تو خونه است .

میزو صندلی میگشن این و اونور .صدا تو خونه است .

و خیلی مزاحمتهای دیگه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما طبقه اخریم عالیه

نه صدا نه بوم و ترق ترق طبقات بالا

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
مثلا در طبقات بالا ،بدو بدو میکنن صداش تو خونه است . میزو صندلی میگشن این و اونور .صدا تو خونه است ...

خب برای بدو بدو جز بالاترین طبقه همه این مشکلو دارن چه مشکل دیگه ای داره؟

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 

ما چند ساله طبقه اول هستیم زمستون گرمه تابستونم خنکه خداییش ولی خب سر و صدا بستگی به همسایه ها داره با فرهنگ باشن یا بی فرهنگ همسایه داریم صداشون نیس ولی همسایم داریم پر سر و صدا ولی در کل خوبه

منطور همکف هست اسی

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

ما که طبقه اول گرفتیم  مجبور شدم تو اون منطقه ای که میخواستم نبود شوهرم میگفت سرده و صدا ااره و... خب یه اتاقم که دقیقا زیرپارکینگه صدای بسته شدن درب پارکینگ میاد و کلا سردم هست البته رفتم پیش خانم طبقه دوم اونم گفت سرده 

من ک زاضیم چون دوتا گربه دارم راحت میدوان

وای مگه گربه چ وزنی داره ک دوییدنش صدا بده

طبقه بالایی ما رسما انگار اسب دارن

شُکْرباره= شکرگزار، اهل شکر                            ✨شکر نعمت خوشتر از نعمت بُوَد/ شکرباره کی سوی نقمت رود✨

منظورت طبقه اول با پارکینگه یا بدون پارکینگ؟ من همکف هستم تابستونا خنکه زمستونا گرم تره ازاین لحاظ خوبه ولی بزرگ ترین عیبش رطوبته دیوارا پوس پوس میشه خونه همش بوی نم میده اگ جای مرطوب هستی خیلی خوب نی

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡