سلام وقت بخیر کاربر اقا ۲۹ سال
اینکه ادمی هستی اصلا کار به کار کسی نداری و همه دقیقا با تو کار دارن ، یعنی یه جوری شده باید چونه ی همه رو بالا نگه داری راضی باشند ، ۲ تا مثال
۱ مثلا تو ۲۹ سالته پسر خالت ۹ سال ازت کوچیک تره فقط به این دلیل که تو وضع مالی خوبی خانوادت دارن ولی اون نداره حسادت میکنه چشم میزنه زخم زبان میزنه بی احترامی میکنه ، میاد خونتون یه هفته پذیرایی میکنی موتور میدی کامپیوتر میدی بعد رفته ۳ ماه قهر کرده چون تو کار نکردی ولی خدا بهت روزی داده!!! بعد به باباش میگی پسرت ۴ ساله بهم بی احترامی میکنه باباعه هم گفته تو فلان جای پسرمم نیستی!!! الان ۲ ساله خانواده ها قهریم.
۲ دختر عموت ۳ ساله بهت پیام میداده تو اهمیت نمیدادی یه روز با دختر خالش میاد خونتون بعد تو میری اتاق راحت باشن خودش از ساعت ۱۲ شب با دختر خالش اومدن اتاق من در مورد جنس مخالف صحبت کنن تا ۴ صبح مخ منو خوردن ، منم به دختر عموم گفتم به دختر خالت بگو نظرت در مورد من چیه به دختر عموم بر خورده دعوامون شد بهم فحش مادر داده ، بعد به مامانش گفتم دخترت ۳ ساله اویزانه منه ، به جای اینکه حق رو بده بگه تو ببخش ، گفته خجالت بکش از دهنت همچین حرفی در اوردی که دختر من روی تو نظر داره و منتظره تو بهش درخواست بدی مگه به تو پیام میده تو باید فکر نکنی نظر داره!!! تو که وصله خوب میچسبونی خدا رحم کنه!!!
الان ۴ ساله دختره منتظره من برم پیام بدم ،
کسایی که اذیت میکنن و حق رو نمیدن فرار میکنن میرن شما باشی چکار میکنی؟ زور نیست؟