2777
2789
عنوان

خانم هایی که خونتون طبقه اول لطفا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 26 پست

فرق داره اگه ساختش خوب باشه هیچ مشکلی نیست.. ماچندجا مشکل نم داشتیم ولی اینجاکه اومدیم اصلا اینطور نیست

عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که طبقه اول گرفتیم  مجبور شدم تو اون منطقه ای که میخواستم نبود شوهرم میگفت سرده و صدا ااره و ...

سرما و گرمای خونه بستگی داره ب ساختمونای کنار و پشت خونه.اگه خونه مابین دوتا ساختمون باشه و پشتش هم خونه باشه همیشه دمای خونه اوکی هست

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

ما که طبقه اول گرفتیم  مجبور شدم تو اون منطقه ای که میخواستم نبود شوهرم میگفت سرده و صدا ااره و ...

ما الان طبقه دومیم صدای در پارکینگ میاد نه خیلی که اذیت کنه ولی من میفهمم پارکینگ رفت بالا صداش خیلی بلنده طبقه اول؟

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
منظورت طبقه اول با پارکینگه یا بدون پارکینگ؟ من همکف هستم تابستونا خنکه زمستونا گرم تره ازاین لحاظ خ ...

نه بالای پارکینگ

خب آروم ببندین 😂

واحدها زیاد

ارام بندم داره

ایشونم خیلی حساس و از طرفی از کل واحدها توقع داره اوامر ایشون انجام بدن.

یه همت نداره مثلا یه دز گیر بزنه.

آخر شوهر من رفت به در ورودی رزگیر زد تا آروم بسته بشه.

کلا فکر میکنه پسر محمد رضا شاه جا مونده تهران

نه بالای پارکینگ

ممکنه کف یکم سرد باشه اگ لوله کشی نباشه بااینحال خوبه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

وای بالای پارکینگ خوب نیست ماالان بالای پارکینگیم زمستون خیلی سرده 

با گرمایش از کف هم سرد میشه؟متل شما بخاری‌ه  یا پکیج سیستم گرمایشتون

با گرمایش از کف هم سرد میشه؟متل شما بخاری‌ه  یا پکیج سیستم گرمایشتون

ماپارسال پکیج بود افتضاح بود همیشه ام خراب امسال بخاری بودپایین سردبالاگرم یعنی فرش سردبود وقتی بلندمیشدی بالاگرم بود ولی خیلی بهترازپکیج بود