2777
2789

الان اگه کسی دوتا بچه داشته باشه و بخاد بره ای وی اف کنه( فقط برا تعیین جنسیتش )به نظرتون انجام میدن 

کسی ادرس داره شیراز بهم بده 

هزینش چند هست 

کسی رفته اینجوری 

خوشبختی رو از خدا میخام 🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله انجام میدن. با تعیین جنسیت حدودا ۲۰ تا ۲۵ تومن

الان من مشکل بارداری ندارم فقط برا تعیین جنسیت میخام برم به نظرتون بازم این قیمت میشه ؟۲۰ تومن

نه بابا ربطي نداره اونايي كه ميرن اي وي اف بيشتر براي جنسيت هس

اطراف شما کسی هست که رفته باشه 

اخه میگن ای وی اف خطر داره و سرطان زاست راسته؟

الان من مشکل بارداری ندارم فقط برا تعیین جنسیت میخام برم به نظرتون بازم این قیمت میشه ؟۲۰ تومن

اونا کاری به مشکل ندارن. در هر صورت پانکچر دارید. یعنی تخمک کشی. و داروها .و انتقال . اینا حدود ۱۰ تا ۱۵ .

تعین جنسیت بین ۷ تا ۱۰ تومن اضافه تر داره. البته فکر کنم مراکز ناباروری یکم ارزونتره شاید 

اطراف شما کسی هست که رفته باشه  اخه میگن ای وی اف خطر داره و سرطان زاست راسته؟

همه داروها عوارض دارن .حتی مسکن هایی که همیشه مصرف میکنیم. حتی مرغی که میخوریم. و حتی اب بعضی از شهر ها. به اینا نمیشه توجه کرد وگرنه زندگی مختل میشه. اگر شخص بیماری زمینه ای و یا ژنتیک داشته باشه بهترین کار انتخاب سبک زندگی سالمه. ورزش. رژیم مناسب. مصرف کافی مایعات و اب. و ذهن سالم. بقیه دیگه دست خدا هست. علم درست شده که ما ازش استفاده کنیم.