2777
2789

من یه شمع روشن میکنم با یه عود آرامش بخش دست‌ساز و یه قهوه دم می کنم و سعی میکنم به چیزی فکر نکنم . کاملا برام موثره و اعصابم آروم میشه

منم شمع روشن میکنم

یه اهنگ مدیتیشن میزارم دراز میکشم و سعی میکنم نفس عمیق بکشم و خودمو خالی کنم

حس میکنم یه چیزایی رو میبینم که همیشه پیش من هستن

روی یه تیکه سنگ متحرک وسط ناکجااباد جهان هستی توی یه بدن ضعیف و یه بار مصرف و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هیچی فقط درگیر مسئله هه هستم ولی میرم برای خودم ی چیزایی مشخص میکنم خودمو جای دوستم قرار میدم و تمام نصیحت هایی ک باید بهش کنم رو ب خودم میگم 

چند روزی هم هست درگیر ی چیزی شدم . کسی ازم ناراحته اما خب جای گفتن دلیل ناز میکنه و ادا اصول درمیارع . منم تصمیم گرفتم محلش ندم تا خودش درس بشع 

شما توصیه ای دارین؟

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
واقعا؟

اره فکر میکنم فرشته های نگهبان باشن فقط یه عالمه سفیدی میبینم نمیتونم خیلی شکلشونو تشخیص بدم چون محون

و مثل ابر دور من میچرخن

شایدم خیالاتی شدم

اما خیلی چیزا تو زندگیم اتفاق افتاده

روی یه تیکه سنگ متحرک وسط ناکجااباد جهان هستی توی یه بدن ضعیف و یه بار مصرف و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور...!
چقد جالب ولی خوبه  همین ک حس خوبی بهت میده و اروم میشی

اوهوم

فکر میکنم اونا همیشه کنار همه ادما هستن و راهنماییشون میکنن فقط باید به نشونه ها دقت کنیم

من هیچی فقط درگیر مسئله هه هستم ولی میرم برای خودم ی چیزایی مشخص میکنم خودمو جای دوستم قرار میدم و ت ...

همیشه صحبت همه چیز رو حل می‌کنه چرا باهاش صحبت نمیکنی