2777
2789
عنوان

من گاهی بچه هامو میزنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1770 بازدید | 89 پست
چطوری بهشون یاد بدم از خودشون دفاع کنن 

براش مثال بزن بگو اگه فلانی اینکارو کرد تو هم باید این رفتار کنی شجاع باش از چیزی نترس پدرومادرت همیشه کنارتن نگران نباش من حتی اگه دعوات کنم دوست دارم وهمیشه پیشتم و....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااای آخه بچه ها خیییلی معصومن بخدا هر پیامی می‌نویسم گریم میگیره 🥺🥺🥺گناه داشت فک کن درد یبوستش ...

خب منم نمیگم کار درستیه ان شاالله در اینده بیشتر کنترل کنی

ما تو این دنیا نباشیم ولی قلبمون بزنه .... عضویت فقط چند دقیقه طول میکشه. اهدای عضو اهدای زندگی   http://register.ehda.sbmu.ac.ir/Person/Register
من بچمو چجوری تنبیه کنم دو سال و نیمشه دختر خواهرمم دو سال و نیمشه بیست روز فرق دارن دحتر من دست بزن ...

طبیعیه پسر منم اینجوری بود الان خیلی خوب شده بخاطر حسادت دختر خواهرتو میزنه بیشتر بهش توجه کن فقط وقتی خواست بزنه دستشو بگیر و تو چشماش نگاه کن بگو نه نباید بزنی کار بدیه کم کم از سرش میفته

طبیعیه پسر منم اینجوری بود الان خیلی خوب شده بخاطر حسادت دختر خواهرتو میزنه بیشتر بهش توجه کن فقط وق ...

اره خیلی حسادت میکنه ... باش ممنون گلم ♥️

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘
واااای آخه بچه ها خیییلی معصومن بخدا هر پیامی می‌نویسم گریم میگیره 🥺🥺🥺گناه داشت فک کن درد یبوستش ...

دیگه پیش اومده حق داری نگهداری یه بچه سخته چه برسه به سه تا ولی از این به بعد وقتی عصبی میشی برو تو اتاق درو ببند آروم شدی بیا بیرون یا آب بخور یا بلاخره یکاری کن آروم بشی  

عزیز دلم حتما خیلی عصبانی شدی به هر حال شما هم آدمی خسته میشی اذیت میشی..

برای هر پدر مادری پیش میاد که همیشه نتونه منطقی برخورد کنه حالا درسته زدن اشتباهه اما اکثر پدر و مادرا گاهی ناخواسته این اشتباهم میکنن شما الگوی دائمی رفتارت با فرزندت عشق باشه بهش محبت کنی، توجه کنی، احساس دوست داشتنی بودن بدی اگه الگوی دائمت این باشه، بچه ها یا گاهی عصبانی شدن والدینشان حالا کنار میان.. به نظرم بعد از چند روز ازش معذرت خواهی نکن، تو مادر خوبی هستی خودتو سرزنش نکن اون لحظه عصبانی شدی فقط، هیجانت بوده..

عشق رو مدام به بچه منتقل کن حالا هر از گاهی عصبانی شدن رو دیگه پیش میاد 

هر بار که یبوست میگیری اگه مادرت یا کسی بیاد بزندت میبخشیتش؟؟؟؟؟؟؟ اگه یادش بمونه هرگز نمیبخشتت

یه بچه 5 ساله است..دیگه نزنش...مادری کن واسش

بچه یه نعمته و یه امانت عزیزم چطور میتونی یه بچه ناتوان تو دفاع از خودشو واسه یبوست یا هر دلیلی بزنی

آخرین بارت باشه...قول بده به خودت

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
عزیز دلم حتما خیلی عصبانی شدی به هر حال شما هم آدمی خسته میشی اذیت میشی.. برای هر پدر مادری پیش میا ...

ولی من حتی اگه دعواشونم کردم ازشون معذرت خواهی کردم😥یعنی اشتباه میکردم؟

هر بار که یبوست میگیری اگه مادرت یا کسی بیاد بزندت میبخشیتش؟؟؟؟؟؟؟ اگه یادش بمونه هرگز نمیبخشتت یه ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

من بچمو چجوری تنبیه کنم دو سال و نیمشه دختر خواهرمم دو سال و نیمشه بیست روز فرق دارن دحتر من دست بزن ...

یه عروسک بردار جلو چشمش بزنش بعد به جای عروسک گریه کن که دردش میاد بعد که خودتو زد همونطوری به جای عروسک و مثل رفتار عروسک رو خودت تکرار کن

2.5 ساله داره زندگی رو تجربه میکنه بهش بفهمون زدن درد داره و ناراحت میکنه اگه تکرار کرد قهر کردن رو اول با عروسک بعد با خودت بهش بفهمون 

تو بازی یادش بده

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم