2777
2789
عنوان

من گاهی بچه هامو میزنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1770 بازدید | 89 پست

راستش شاید اگه منم بودم میزدمش ۵ساله دو تو شلوار خیلی بده دیگه بچه نیست به نظرم گاهی پیش میاد بالاخره ما هم آدمیم به بچه ام بستگی داره من بچه دومم تا حالا یکبارم کتک نخورده ولی واولی پدرمو درآورده وگاهی کتک خورده میرنم ولی بعد پشیمون میشم ولی واقعا کم میارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آها فک کردم شاید ریشه در بچگی خودم داره میخوای بگی اونجوری نبود که بگم اصلاااا نزده ولی خییییییلی کم ...

میگم شاید چون کتک نخوردی الان برات کتک زدن عجیبه و ناراحت شدی

البته که کار خوبی نیست

ما تو این دنیا نباشیم ولی قلبمون بزنه .... عضویت فقط چند دقیقه طول میکشه. اهدای عضو اهدای زندگی   http://register.ehda.sbmu.ac.ir/Person/Register

اینایی که میگن ما هم بودیم کتک میزدیم یا ...

خودتون تو بچگی کتک خوردین؟

ما تو این دنیا نباشیم ولی قلبمون بزنه .... عضویت فقط چند دقیقه طول میکشه. اهدای عضو اهدای زندگی   http://register.ehda.sbmu.ac.ir/Person/Register
راستش شاید اگه منم بودم میزدمش ۵ساله دو تو شلوار خیلی بده دیگه بچه نیست به نظرم گاهی پیش میاد بالاخر ...

دوتا نه چندتاااااااشلوار کثیف کرده🥺🥺پسر بزرگه ی شما اعتماد بنفس داره آخه بچه های من نمیتونم از خودشون دفاع کنن خونه هم دیگه رو میزنم ولی بیرون نمیتونن من فک میکنم از رفتارهای خودمه🥺🥺

اینایی که میگن ما هم بودیم کتک میزدیم یا ... خودتون تو بچگی کتک خوردین؟

بچه داری؟ 

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم
میگم شاید چون کتک نخوردی الان برات کتک زدن عجیبه و ناراحت شدی البته که کار خوبی نیست

واااای آخه بچه ها خیییلی معصومن بخدا هر پیامی می‌نویسم گریم میگیره 🥺🥺🥺گناه داشت فک کن درد یبوستش کم بود منم گرفتم زدم اییی خدا 😭😭

من بچمو چجوری تنبیه کنم دو سال و نیمشه دختر خواهرمم دو سال و نیمشه بیست روز فرق دارن دحتر من دست بزن داره خیلب بچه خواهرمو میزنه هر چقدر دعواش میکنم فایده نداره خودمم خیلی میزنه یعنی همه رو میزنه هر کاری میکنم فایده نداره 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘
دوتا نه چندتاااااااشلوار کثیف کرده🥺🥺پسر بزرگه ی شما اعتماد بنفس داره آخه بچه های من نمیتونم از خود ...

نه بچه اولم اعتماد به نفس خوبی نداره ولی میتونه ازحقش دفاع کنه که ربطی به اعتماد به نفس نداره دفاع کردن تاحدودی

من بچمو چجوری تنبیه کنم دو سال و نیمشه دختر خواهرمم دو سال و نیمشه بیست روز فرق دارن دحتر من دست بزن ...

هروقت خواست بزنتت محکم دستشو بگیر بگو زدن کار بدی هست کسی رو نزن با جدیت بگو وسریع از اونجا دور شو بهترین کارهمین هست 

هروقت خواست بزنتت محکم دستشو بگیر بگو زدن کار بدی هست کسی رو نزن با جدیت بگو وسریع از اونجا دور شو ب ...

دستشو میگیرم باز میزنه یاشروع میکنه خوذمو بزنه امروز جوری زدشو موهاشو کند ک گیر نبود با خواهرم دعوام بشه 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘