2777
2789
عنوان

خانم های خونه دار

113 بازدید | 15 پست

اول بگم هر کی میاد خونمون مهمونی بخدا همش تو آشپز خونم جوری نیست که به مهمون بگم بیا فلان چیز کمک کن اصلا

از دیشب اومدیم خونه خالم دختر ۱۸ ساله داره

مامانم بلند شده خونشون جارو کرده ظرف هاشون شسته حتی غذا

امروز دخترش برای کاری بلند نشد مامانم منو گفت

منم بخاطر اینکه مامانم خراب نشه بلند شدم با سن ۲۱ ک از دخترش بزرگ ترم هوف

خواهشا نیاین بگید یه دست تکون دادی و... من وقتی تو خونه خونمون توقعی از کسی ندارم بقیه هم میخوام اینجور باشن نه بر عکس

بیخیال

منم مهمون میاد نمیزارم کار کنه ، ولی مهمونی برم اگه خیلی لازم باشه کمک میکنم ، نکمم کسی چیزی نمیکه

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دلبرکم دخترکم من و بابایی و داداشی منتظر دیدن روی ماهت هستیم💗😘🌸

خب بلند نشو.

منم دختر خاله هام ۱۰ سال و ۱۵ سال ازم بزرگترن. وقتی می اومدن خونمون من کاری نمیکردم. فقط میگفتن بچه ها رو ببر اتاق سرگرم کن ما به مادرت کمک میکنیم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه دخترش باید شعورش برسه شما رو دید چی

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
بیخیالمنم مهمون میاد نمیزارم کار کنه ، ولی مهمونی برم اگه خیلی لازم باشه کمک میکنم ، نکمم کسی چیزی ن ...

مادرم میخواد خودش شیرین کنه بابا بشین سر جااااات

خب بلند نشو.منم دختر خاله هام ۱۰ سال و ۱۵ سال ازم بزرگترن. وقتی می اومدن خونمون من کاری نمیکردم. فق ...

خب بچه ها نگه میداشتی و هر کس ی جوره چی بگم از دست مادرم

من مهمونیا کلی کمک میکنم

ظرف میشورم

میارم

میبرم

و انتظاری ندارم

چون پا نشم خودم ناراحت میشم

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

من مهمونیا کلی کمک میکنم ظرف میشورم میارم میبرم و انتظاری ندارمچون پا نشم خودم ناراحت میشم

بابا مثلا میگی در حد ظرف اینا یا سفره جم کردن ولی مامانم از دیشب انگار داره خونه تکونی میکنه

و هر کس یجوریه

به مامانت بگو تو اگه برا خودت ارزش قائل نیستی به خودت مربوطه ولی لطف کن منو قاطی نکن! بگو دیگه کار و ...

این آخر کار گفت سیب زمینی بیارن من ریز کنم که با اخم نگاش کردم

بابا مثلا میگی در حد ظرف اینا یا سفره جم کردن ولی مامانم از دیشب انگار داره خونه تکونی میکنه و هر کس ...

کارشون زشته واقعا

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭