2777
2789
عنوان

من گاهی بچه هامو میزنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1770 بازدید | 89 پست
من بچمو چجوری تنبیه کنم دو سال و نیمشه دختر خواهرمم دو سال و نیمشه بیست روز فرق دارن دحتر من دست بزن ...

دعوا فایده نداره براش توضیح بده زدن کار بدیه..

بغلش کن بگو می‌دونم عصبانی شدی اما وقتی میزنی دوستت دردش میگیره..

با احساسات مختلف آشناش کن و براش توضیح بده..

و اگه این رفتار رو دیدی داره انجام میده دستشو بگیر نذار اگه تکرار کرد از وسیله ای محرومش کن و با آرامش براش توضیح بده که بخاطر این رفتار بوده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر بار که یبوست میگیری اگه مادرت یا کسی بیاد بزندت میبخشیتش؟؟؟؟؟؟؟ اگه یادش بمونه هرگز نمیبخشتت یه ...

چرا اینجوری میگید آخه؟

هر آدمی ممکنه گاهی عصبانی بشه و منطقی رفتار نکنه..

رفتارش اشتباهه درست اما ما که قاضی نیستیم..

ایشون هم اون لحظه عصبانی شده اگه مدام به بچه عشق منتقل بشه بچه حالا با یه بار عصبانیت مادر و پدر کنار میاد به شرطی که الگوی دائم عشق باشه..

یه عروسک بردار جلو چشمش بزنش بعد به جای عروسک گریه کن که دردش میاد بعد که خودتو زد همونطوری به جای ع ...

فکر خوبیه ممنون عزیزم امتحان میکنم 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘
اگر واقعا الکی دعواشون کردی نه اشکال نداره معذرت خواهی کن ولی یک بار نه اینکه هر روز..

معذرت خواهی بعد از زدن یه بچه 5 ساله به چه دردی میخوره؟؟؟

اگه با کسی که زندگی میکنی هر روز بزندت و بعد ازت عذر خواهی کنه چه حسی پیدا میکنی شما که بالغی و از خودت میتونی دفاع کنی ازش متنفر میشی اون که یه بچه است

توروخدا ازین نسخه ها نپیچین😔😔😔😔😔😔😔

زدن بچه تو هیچ حالتی توجیه نداره حتی بعد از معذرت خواهی...بدتر از این وجود نداره که یه بچه رو بزنی و بعد ازش عذر بخوای😔 عذر خواهی به چه درد بچه میخوره

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
دعوا فایده نداره براش توضیح بده زدن کار بدیه.. بغلش کن بگو می‌دونم عصبانی شدی اما وقتی میزنی دوستت ...

ممنون ک وقت گذاشتی ♥️🙏

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘
چرا اینجوری میگید آخه؟ هر آدمی ممکنه گاهی عصبانی بشه و منطقی رفتار نکنه.. رفتارش اشتباهه درست اما ...

زدن بچه تو هیچ حالتی توجیه نداره

فقط نباید تکرارش کنه

میاید توجیه میکنید ایشون هم دوباره بچه اش رو میزنه و اون طفل بی دفاع مظلوم هزار بلای روحی و روانی سزش میاد چون گاهیییییی آدما عصبانی میشن؟؟؟؟؟؟؟جلوی خودتون رو بگیرید لطفا 

معذرت خواهی بعد از زدن یه بچه 5 ساله به چه دردی میخوره؟؟؟ اگه با کسی که زندگی میکنی هر روز بزندت و ...

آره هر روز زدن بچه سم هست زهره ولی ایشون گفت بعد از سه ماه یک بار زده..

نمیگم رفتار درستی بوده اما ایشون هم انسانه..

پیش میاد که همیشه منطقی رفتار نکنه..

ایشون هر روز به بوش عشق یده، محبت کنه، جو خونه صمیمانه یاشه، همدلانه باشه، فضای رشد وجود داشته باشه با یه بار عصبانیت شدن دیگه بچه نابود نمیشه

خب بچه نیست ۵سالشه بعد چرا باید دستشویز بزرگش رو نگه داره که خودش رو کثیف کنه حق بهتون میدم اصلا هم کارتون بد نبوده از تبلیش نمیره دستشویی بعد خودشو کثیف میکنه 

چندروز پیش یه کاربر گفت بچم شب ادراری داره دعواش کردم من اون کاربر رو ملامت کردم چون بچه تو خواب خودش رو خیس کرده دست خودش نبوده 

اما بچه شما تو بیداری اینکاررو کرده تازه ۵ سالش هم هست 

دعاکنیدبرام خدا به منم فرزندی عطاکنه
واااای آخه بچه ها خیییلی معصومن بخدا هر پیامی می‌نویسم گریم میگیره 🥺🥺🥺گناه داشت فک کن درد یبوستش ...

عزیزم برای یبوست ، کره بده بهش ، شربت خاکشیر اگه دوست داره براش درست کن 

کدو سبز رو یکجور بهش بده بخوره ، حالا یا تو سوپ بریز یا مثل خیار رنده کن و با ماست بده. 

یبوستش رو حدی بگیر 

آره هر روز زدن بچه سم هست زهره ولی ایشون گفت بعد از سه ماه یک بار زده.. نمیگم رفتار درستی بوده اما ...

با احترام بهتون طرز تفکرتون با من خیلی فرق داره

اینکه چون انسانیم و میتونیم غیر منطقی باشیم و بعد سه ماه بچه رو بزنیم رو نمیفهمم..انسان دارای شعوره و قدرت کنترل خودشو داره...تاثیر عشق مادر 1000 برابر کتک زدنش هست و اون کتک زدن بسیار مخرب و تاثیر گذار روی روان اون بچه..به هر حال همه جور مادری پیدا میشه و من نمیتونم طرز تفکرات رو عوض کنم.فقط نظر خودمو گفتم

ممنون ک وقت گذاشتی ♥️🙏

خواهش میکنم البته..

قبل از محروم کردن اول سعی کنید از شیوه ی تشویقی استفاده کنید یعنی قبل از مهمونی بهش بگید که اگر این بار بچه ای رو نزنه، بهش یه کارت میدید که یا جمع کردن تعداد مشخصی از  اون کارت ها می‌تونه یه چیز مورد علاقشو باهاش بگیره مثلا براش بادکنک بخرید اگه به تعداد جمع کرد..

اگر دیدید بعد از مثلا یک ماه این کار جواب نداد، از روش محروم کردن استفاده کنید یعنی استفاده از یک وسیله ی مورد علاقه رو از بچه محروم کنید و بدون عصبانیت و بدون دعوا براش توضیح بدید که بخاطر این رفتار هست و تا مدت مشخصی از این وسیله محروم میمونه اگر جیغ و فریاد کرد عصبانی نشید و دعوا نکنید فقط سکوت کنید

ببین ی راهکار که به کار من اومد، من دختر بزرگم بی نهایت معصوم و آرومه یه بار سر یه موضوع بی ربط به آن طفلی ، بدجور بهم ریخته بودم دیوانه شده بودم و اونم آروم نگرفت منم چند تا محکم زدم تو کمرش خدا منو نبخشه و بعد تو بغل گرفتنش و یه دل سیر گریه کردم .. اه 

این صحنه هیچ وقت از ذهنم نمیره با اینکه بارها عذرخواهی کردم ،هر وقت عصبیم یاد این  صحنه میفتم ،فقط چشم غره میرم یا به تنبیهشون رو تو دلم به بعد واگذار مبکنم که بادم بره🤪🤣🤣🤣

خارجی ها حتی برای همین موارد افتضاحم میخندن تا خاطره بشه اما ما زیادی زندگی رو سخت می‌کنیم …. 

خدای مهربونم خودت مراقب دختــــــــرام و خـــــــــانواده ام باش!