2777
2789
عنوان

حلالیت

83 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من 4ماهه نامزدی کردم نامزدم نه تیپش به دلم میشینه نه قیافش و نه دوسش دارم اوایل همه گفتن شرایطش خوبه من تابع اونا شدم اما ن با رضایت قلبی حتی دو روز قبل نامزدی گفتم ب خواستگارم بگین نیاد من پشیمون شدم الان که داریم بهم میزنیم میگه حلالت نمیکنم بنظرتون چکار کنم با این حال خرابم و این همه تلاش که کردم بتونم عاشقش بشم اما نتونستم ازدواج کنم؟

سلام

کلا به ۴ماه میگی تلاش!؟

یعنی این مرد هیچی برای ازدواج موفق و خوشبختی نداره؟

نمیتونه وفادار باشه؟

عاقل و به فکر آینده نیست؟

نمیتونه پدر خوبی برای بچه هات باشه؟

به خودت و خانوادت احترام نمیذاره؟

نمیتونه شمارو تامین کنه؟

از لحاظ اعتقادی به هم نمیخورید؟

...

آخه تیپ و قیافه شد ملاک عشق و ازدواج!!!!!!!!!؟

لطفا نیا بگو بالاخره قیافه مهمه، اینایی که بالا گفتم از هرچیزی مهمتره عزیزم

اما اگر واقعا در این حد از طرف بدت میاد که نمیتونی توی زندگیت تصورش کنی باید ببینی چطوری حلالت میکنه دیگه🤷‍♀️

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

عقد کردین؟؟؟ چندسالتونه

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام کلا به ۴ماه میگی تلاش!؟ یعنی این مرد هیچی برای ازدواج موفق و خوشبختی نداره؟ نمیتونه وفادار ب ...

خب عزیزدلم وقتی کنارمه ازش خوشم نمیاد چکار کنم؟اونم گناه داره بهم نزدیک که میشه اصلا دوس ندارم بهم دست بزنه

خب عزیزدلم وقتی کنارمه ازش خوشم نمیاد چکار کنم؟اونم گناه داره بهم نزدیک که میشه اصلا دوس ندارم بهم د ...

چی بگم؟ حتما همه فکراتو کردی دیگه

من این‌چیزها رو گفتم که اگر تصمیمت احساسی هست، یه کمی بیشتر فکر کنی عزیزم.

حالا فقط ایندفعه مطمئن بشو که تصمیمت درسته و مثل نامزد شدنتون نیست.

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹