2777
2789
عنوان

به رضایت ای خدا راضیم اما ای کاش؛

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 87 پست
چرا وقتی نیستن تازه میفهمیم  البته من مجردم در حسرت روزهایی که داشتمو متوجه نبودم  نظرتو ...

عزیزم خدا رحمتشون کنه متاسفم

حق داری بله واقعا مادر پدر نعمت کمی نیست عزیزم مرسی ک بهم یاداور شدی😔❤ولی اگه دوست داشتی برا حاجتم دعا کن

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایدم هست ما قدر دان نیستیم مثل مادر و پدر 

اون نعمت ها که جای خودشون عزیزترین و ارزشمندترینن اما گاهی قلب آدم بشته میشه به یه فرد دیگه که اون هم براش مثل پدر و مادرش عزیزه و بودنش لازمه

ممنونم

قربونت برم من

خواهری دیشب عشقم خورده زمین متاسفانه ممکنه برای باروریش اثر کنه هنوز نیومده برام بگه چیشده خواهش میکنم دعا کن ما ک ب سختی بهم میرسیم دیگه بچه برامون سخت به دست نیاد😔😔😔دعا کن چیزیش نشده باشه سالم باشه و همین بهار مال هم شیم

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️
قربونت برم من خواهری دیشب عشقم خورده زمین متاسفانه ممکنه برای باروریش اثر کنه هنوز نیومده برام بگه ...

عزیزم اروم باش و هرچند سخته ولی وقتی اومد به ایشون هم انرژی بده...

انشالله چیزیش نشده،فقط بهش قدرت بده

صاحب آبزو خداست،از خودش آبروتو بخواه که ستارالعیوبه و دوست داره تک تکمونو

خودش کمکم کنه 😭😭😭😭

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔
اون مهربونتر از هرکسیه نسبت بهت،فقط دست به دامن خودش شو

چکارکنم ک حاجت روابشم امشب 😔

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔