2777
2789
عنوان

به رضایت ای خدا راضیم اما ای کاش؛

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 87 پست
عزیزم بمیرم برای دلت🥺😔😭میفهمم حالتو مثل موقهی ک خودم دارم اشک میریزم و بهش میگم ک حالم خیلی خوبه. ...

اره خودمو سرگرم میکنم اما چه کنم که همه جا جلوی چشممه...حتی یه لحظه هم از یادش غافل نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدردان بودنو از همین حالا شروع کن تا خدا هم بفهمه تو لایق این وصالی مثلا همیشه همینقدر عاشق بمون، پ ...

راست میگی باید خودمو کنترل کنم یوقتایی بغضامو نباید بگم😔

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️
اره خودمو سرگرم میکنم اما چه کنم که همه جا جلوی چشممه...حتی یه لحظه هم از یادش غافل نیستم

میدونم چی میگی

گاهی وقتا دور انسان خیلی شلوغه

اما اونی ک باید نیست...

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️
راست میگی باید خودمو کنترل کنم یوقتایی بغضامو نباید بگم😔

اره گناه دارن...

راستی برو تاپیک قبلیم و آرزوتو بنویس برای سال بعد...

ارزوی خودمم صفحه ی دومه،نوشتم تا سال دیگه وقتی براورده شدن لطف خدارو فراموش نکنیم

واسه حل مشکلم و بی آبرونشدنم دعامیکنید؟😔😭😭😭😭

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔
هر گل بوی خودشو داره مادر پدر خدا حفظشون کنه اما جای کس دیگه ای رو پر نمیکه

چرا وقتی نیستن تازه میفهمیم 

البته من مجردم در حسرت روزهایی که داشتمو متوجه نبودم 

نظرتون متینه درسته هر کی جای خودش ولی چی بگم 

فقط باید خوب باشیم تا زمان مرگمون همین چه مجرد چه متاهل