2777
2789
عنوان

به رضایت ای خدا راضیم اما ای کاش؛

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 87 پست
چی بهتر از رضایت خدامون🙃

هیچی......شکر  😥😥😥😥😥😥😥😫😫😫😫😫😫😓😓😓😓😓😓😓😓

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کنارمه شکر خدا ولی ای کاش هیچوقت وارد زندگیم نمیشد ای کاش هیچوقت نمیدیدمش...

به حق عشق بین حضرت علی و فاطمه عشق بینتون هزار برابر شه و بهم برسید

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚
هیچوقت خودتونو فدای بچه نکنید؛ بچه عزیزه اما همیشه یه وقت هم خالی کنید برای خودتون دوتا... چون این ...

وقت میزاریم برای هم...

اما خوب چی بگم که خون به جگرمون کرده این بچه...

پیر شدیم.

موهامون سفید شده 

سلام خوبی گلم واااای چقد امشب پیش نظرم بودی اومدم بهت پیام بدم اسمت بالا نیومد چرااا همش میگفتم خدایا کاش یجا بهم برخوریم یا بهم پیام بده اخه اسمت بالا نمیاد بهت شخصی اس بدم 

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️
کنارمه شکر خدا ولی ای کاش هیچوقت وارد زندگیم نمیشد ای کاش هیچوقت نمیدیدمش... به حق عشق بین حضرت علی ...

الهی به همون عشق پاکی که ازش اسم بردی،

شما هم خیر همدیگرو ببینید و هرچیزی که باعث شده الان بگی کاش ندیده بودمش،پاک شه از زندگیتون

سلام عاشق خانممم😍 حالت خوبه؟؟؟ چی شده که افتادم ب یادت؟

سلام ب روی ماهت خانوم شاعر😍😘فداتشم تو خوبی؟؟؟

نمیدونم ب دلم افتاده بود توی این شبای قدر حالتو بپرسم به دلم افتاده خدا حاجت روامون میکنه خواستم ببینم خبری نشده از وصال؟😍😍😍😍

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️
سلام ب روی ماهت خانوم شاعر😍😘فداتشم تو خوبی؟؟؟ نمیدونم ب دلم افتاده بود توی این شبای قدر حالتو بپر ...

خدامون خیلی بزرگه و مطمعناً میبینه بغض قلبامونو...

نه عزیزم خبری نیست...

من هر لحظه دلتنگ‌تر میشم و راه های بینمون هم طولانی تر...

درد فراق بیشتر میشه اما همش فدای اون یه لحظه ای که قراره ببینمش...