2777
2789
عنوان

به رضایت ای خدا راضیم اما ای کاش؛

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 87 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدامون خیلی بزرگه و مطمعناً میبینه بغض قلبامونو... نه عزیزم خبری نیست... من هر لحظه دلتنگ‌تر میشم ...

عزیزممم خیلی دلت بزرگه الهی ب حق امام علی همین بهار مال هم شین😍😍از دعا و ختم غافل نشی

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️
عزیزممم خیلی دلت بزرگه الهی ب حق امام علی همین بهار مال هم شین😍😍از دعا و ختم غافل نشی

دعا که زیاد میکنم...اما ببین از همون روز اول من همه چیو سپردم به خدا و همیشه بهس میگم که رضایت تو از عشقی که این همه برام عزیزه،هم مهمتره...

انشاالله رضایت بده که هردومون کاممون شیرین شه به وصال

ن والا ما حتی چندروز گوشی نداشت حرف بزنیم بخاطرم با خانوادش دعواش شده🥺😔

اوخخخخ😍

خیلی میچسبه به خاطرت توی روی همه وایسه هااا😌

غصه نخوریاااا!

وصال وقتی شیرین میشه که آدم این سختیارو هم ببینه...

دعا که زیاد میکنم...اما ببین از همون روز اول من همه چیو سپردم به خدا و همیشه بهس میگم که رضایت تو از ...

چجوری کنار میای با نبودش

توی تنهایی خودت کار میکنی ک حالت بد نباشه🥺😔

ن والا ما حتی چندروز گوشی نداشت حرف بزنیم بخاطرم با خانوادش دعواش شده🥺😔

ببین ب نظرم اونایی که راحت بهم میرسن هیچولت هیچوقت به اندازه ی ماهایی که درد فراق کشیدیم قدر لخظه هاشونو نخواهن دونست...

از کجا معلوم شاید این دوری هم رحمت خداست تا بعد ها هم لذت باهم بودنمون بیشتر شه و هم قدردان وجود همدیگه باشیم😌😍

اوخخخخ😍 خیلی میچسبه به خاطرت توی روی همه وایسه هااا😌 غصه نخوریاااا! وصال وقتی شیرین میشه که آدم ...

۴ سال گذشت🥺😔😭دارم فکر میکنم ب همه کسایی ک نمیزارن بهم برسیم 

اخه مگه من چه بدی کردم😭

ببین ب نظرم اونایی که راحت بهم میرسن هیچولت هیچوقت به اندازه ی ماهایی که درد فراق کشیدیم قدر لخظه ها ...

بخدا ک قدرشو میدونم قول میدم از تک تک لحظه ها استفاده کنم ۴ ساله سختی کشیدم الانشم خیلی شرابط جفتمون سخته ولی چی میشه مگه واسه خدا کاری داره این همه ادم ازدواج میکنن 

چجوری کنار میای با نبودش توی تنهایی خودت کار میکنی ک حالت بد نباشه🥺😔

من همیشه غمگینم...

وقتی ازم میپرسه چطوری؟

برلی اینکه غصه نخوره میگم عالیم اما فقط خدا میدونه که همون لحظه چطور درد چنگ انداخته به قلبم...

هیچوقت به نبودنش عادت نکردم و درد و عذابش نه تنها کم نشده که هر ثانیه بیشتر خفم میکنه...

اما چه میشه کرد؟

باید صبور بود به امید دیدنش...

من معمولا خودمو سرگرم میکنم تا مبادا حالم خیلی بد شه و ناخوداگاه بخوام با انتقال غمم به یار عزیزم،اون رو هم دل آزرده کنم اما بعضی اوقات اونقدر دلتنگی ویرانم میکنه که دیگه هی شعر و عاشقانه میخونم و اشک میریزم برای نداشتنش...

۴ سال گذشت🥺😔😭دارم فکر میکنم ب همه کسایی ک نمیزارن بهم برسیم  اخه مگه من چه بدی کردم😭

عزیزممم.

دعا کن خدا براتون بخواد،بنده ی خدا کیه که بخواد مخالفت کنه...

دعا کن اون راضی شه به باهم بودنتون چون در اینصورت رقم زدن وصال شما براش کار یه لحظست...

هیچوقت از رحمتش ناامید نباش و به جز دستای خود خدا به هیچ کس خیره نشو و از هیچ کس کمک نخواه!!!

بهش اعتماد کن و بخت قشنگتو از خودش طلب کن...

گور بابای مخالفا،

خدا رو عشقه😌

من همیشه غمگینم... وقتی ازم میپرسه چطوری؟ برلی اینکه غصه نخوره میگم عالیم اما فقط خدا میدونه که هم ...

عزیزم بمیرم برای دلت🥺😔😭میفهمم حالتو مثل موقهی ک خودم دارم اشک میریزم و بهش میگم ک حالم خیلی خوبه...

چه دنیاییه فکر میکردم جز من هیچکس اینجوری نیست اخ خدا خواهش میکنم هیچ کس رو با عشق امتحان نکن...

عزبزم شما ک مستقلی بیستر بیرون وقت بگذرون با خانواده و دوستان بگرد کمتر تو فکر بری 

عزیزممم. دعا کن خدا براتون بخواد،بنده ی خدا کیه که بخواد مخالفت کنه... دعا کن اون راضی شه به باهم ...

میدونم بهش ایمان دارم قراره سکپرایز شیم همین بهار دوتامون ب عشقامون برسیم خیلی ناگهانی...😍😍😌😉🤗

بخدا ک قدرشو میدونم قول میدم از تک تک لحظه ها استفاده کنم ۴ ساله سختی کشیدم الانشم خیلی شرابط جفتمون ...

قدردان بودنو از همین حالا شروع کن تا خدا هم بفهمه تو لایق این وصالی مثلا همیشه همینقدر عاشق بمون،

پشت و پناهش باش،

دستاشو رها نکنیااا...

همه دنیاهم گفتن نه،تو وایسا به پای عشقت،

با بهانه گیری حال دلشو بد نکن،

نذار غصه هات اونو هم رنج بده و...