2777
2789
عنوان

دماغ عملی هاااا بیاییدددد

108 بازدید | 24 پست

جدیدا بازم تامپون میزارن تو دماغ؟که بعد یک هفته باید بری درش بیاری؟یا دیگه نمیزارن؟؟نمیشه دکتر دیگه ای تامپون رو دربیاره؟حتما باید همون دکتری که عملت کرده درش بیاره؟؟؟

تامپون نمیذارن

اسپیلنت داخلی میذارن

دکتر خودت باید دراره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بستگی داره چجور تامپونی استفاده کنن

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تامپون نمیذارناسپیلنت داخلی میذارندکتر خودت باید دراره

من میخام برم تهران عمل کنم 

یک هفته باید بمونم تهران؟سختمه بمونم اونجا خونه ی فامیل یک هفته با حال عمل کرده 🥲🥲 معذبم بخان اونا مریض داری کنن ازم هی

ممکنه نزاره تامپون اینا اصلا؟یا حتما یه چیزی میزاره؟

ممکنه نزاره

کاش اونی ک دوسش داشتم دوسم میداشت:)لطفا جایی نظر میدم جز استاتر کسی دخالت نکنه😊کاربر۹۸/درخواست دوستی نمیپذیرم/اک دست دو نفره

یعنی چی؟شما چ سالی عمل کردی؟دختر خالم ۱۰ سال پیش عمل کرد تامپون گذاشتن یک هفته بعد درآوردش میگفت باه ...

اصصصلا درد نداره هرکی گفته دروغ گفته بعدم سه روز بعد درمیارن 

من سال۱۴۰۱عمل کردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

من میخام برم تهران عمل کنم یک هفته باید بمونم تهران؟سختمه بمونم اونجا خونه ی فامیل یک هفته با حال عم ...

اره باید بمونی

یا اگه میری شهر خودت برگردی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
اصصصلا درد نداره هرکی گفته دروغ گفته بعدم سه روز بعد درمیارن من سال۱۴۰۱عمل کردم

۳ روز اوکیه اما یک هفته زیاده واقعا

پیش کی شما عمل کردین؟راضی بودین؟همون چیزی بود که به دکتر گفته بودین؟

اره باید بمونییا اگه میری شهر خودت برگردی

کاش نزاره تامبون برام نمیتونم ۱۰ ساعت راه برگردم دوباره خونه ی فامیلا هم راحت نیستم بچه ی کنکوری دارن نمیتونم وایسم خونشون معذبم🥲

۳ روز اوکیه اما یک هفته زیاده واقعاپیش کی شما عمل کردین؟راضی بودین؟همون چیزی بود که به دکتر گفته بود ...

آره خداروشکر هیچ مشکلی ندارم هم از لحاظ ظاهری راضیم هم تنفسی اصلا دردو کبودی نداشتم 

پیش رضا کریمیان عمل کردم عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش نزاره تامبون برام نمیتونم ۱۰ ساعت راه برگردم دوباره خونه ی فامیلا هم راحت نیستم بچه ی کنکوری دار ...

گچتو میخوای چیکار کنی؟؟