2777
2789
عنوان

کیا بیدارن بیاین ببینم😅😐بحث درباره مادر شوهره😐🤌🏽

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 38 پست

از خودت و زندگی شخصی و پدر مادرت امار نده هرچی پرسیدن بگو نمیدونم😂

احترام بزار ولی رو نده

مهربون باش ولی نه زیای از حد

زیاد بهشون نزدیک نشو و هی نرو خونشون

و توی بحثای خانوادگیشون دخالت نکن تا ازت نظر نخواستن

اونا رو مثل خانواده خودت بدونی ، البته با حفظ حدود رفت و آمد 

میدونی من بچه بودم رفتم توشون دقیقا این روش شمارو پیش گرفتم ساده بودم و هرچی میشد میگفتم بعده ها فهمیدم چقد اشتباه کردم بابا اصلا مادر شوهر هیچ وقت نمیشه مادر خود ادم راز نگه دار و مهربون و اینا هرچیم ک نگی کلا ی مشکلی باهات داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا من میخام دوری کنم ولی ب زور میبرنم خب.هرمهمونی هر مراسمی انگار باید حتما من باشم بعد زیادم میری ...

خب نهایت برو ولی در حد نیم ساعت...وقتی هم رفتی زیاد قاطی نشو..زیاد حرف نزن..زیاد شوخی نکن ولی خودتم نگیر با احترتم و لبخند سکوت کن

...

قطعا دور بودن  مهمونی رفتن و مهمونی دادن فقططط با دعوت  خونش حمالی نکردن  حرف زدن ...

اخ ک این حمالی شده وظیفه من انقد کردم اگ نکنم میشم ادم بدهههععععععههههههه

با همه انسان ها جورى رفتار كنيم كه دوست داريم باهامون رفتار بشه اين يك قاعده است

بخدا من خیلی خیلی خوب رفتار میکنم اما دقیقا برام سواله چرا جواب عکس میگیرم؟چرا در مقابل همونقد محبت دریافت نمیکنم

میدونی من بچه بودم رفتم توشون دقیقا این روش شمارو پیش گرفتم ساده بودم و هرچی میشد میگفتم بعده ها فهم ...

نه اینکه هر چی شد بگی ، اینا یه سری سیاستهایی لازم داره که بدونی کجا و چیو و چطوری بگی ... من از نظر احترام و رعایت حد حدود گفتم