2777
2789
عنوان

خیلی پسر دوس دارم چیکار کنم بچم پسر شه

| مشاهده متن کامل بحث + 5643 بازدید | 211 پست
من بعد از سه تا بچه و دیدن بچه های اطرافیان به این نتیجه رسیدم آقایونی که گرم مزاجن،اکثرا بچه ها پسر ...

دقیقا همین طوره 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد از سه تا بچه و دیدن بچه های اطرافیان به این نتیجه رسیدم آقایونی که گرم مزاجن،اکثرا بچه ها پسر ...

اینطور نیست همسر من خیلی گرم مزاج بود بخاطر رابطه زیاد بچمون دختر شد ولی اونایی که کمتر رابطه دارن اسپرمشون زیاد تره

یعنی هرسه تاروپسرمیخواسته؟!!

😂عجیبن غرییییبا😂

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

عه چ خوب

اسی این نذر سخته ها، ینی حتما حتما باید همون اسم بذاری و نمیتونی مثلا اسم ائمه با اسم ایرانی ترکیب کنی و خدایی نکرده اگه نذر کنی و بچه پسر بشه و اسمش نذاری میگن بچه نمیمونه برات

کلم بروکلی زیاد بخور

فلفل سیاه نکوبیده صبح ناشتا بخور

شوهرت گوشت زیاد بخور، چیپس خونگی شور

قبل از رابطه توت فرنگی بخور

آجیل

پنیر نخل که دیگه عالیه

اینا انجام بده دیگه بسپار دست خدا چون آدم میشناسم همه کار کرد ولی دختر شد

ما ک توکل بخدا کردیم و سومی رو ب نیت دختر دار شدن اقدام کردیم 😂 انشالله خدا ی سالم و صالح و خوشگل و پر روزی شو بهمون بده 

بلاخره ب خواستم میرسم 💪✌من میتونم👑
انشالا خدا بهت بده

ممنونم ان شاالله

ان شاالله خدا بهت یه جین پسر بده از سر و کولت بالا برن 😅