2777
2789
عنوان

کیا بیدارن بیاین ببینم😅😐بحث درباره مادر شوهره😐🤌🏽

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 38 پست
بخدا من خیلی خیلی خوب رفتار میکنم اما دقیقا برام سواله چرا جواب عکس میگیرم؟چرا در مقابل همونقد محبت ...

عزيزم حتما لازم نيست محبت دريافت كنى 

مهم اينه با رفتار درستى كه انجام دادى خيالت راحته و وجدان درد ندارى

همين خودش بار مثبت داره

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا من خیلی خیلی خوب رفتار میکنم اما دقیقا برام سواله چرا جواب عکس میگیرم؟چرا در مقابل همونقد محبت ...

رابطتت با پسره خوبه؟

اگه توفشاری و رفتار خوبی ندارن تا تعهدی بینتون نیست و عقد نکردین رابطه رو تمومش کن الان خیلی راحت تره تا این که چندسال دیگه ازدواج کنی خدایی نکرده بخاطر گیر دادنای شوهرت یا اخلاق و برخورد خانوادش مشکل داشته باشین

عزیزم از چندسالگس ت رابطه بودی؟

من الان ۲۳سالمه 

از ۱۵سالگیم با اولین دوست پسرم موندم الان ۸ساله باهمیم و از همون روز اولم خانواده هارو اشنا کردیم مثلا همین امشب مراسم داشتن خانواده پدریش مامان اینای منم دعوت بودن

فعلا قصد ازدواجم نداریم درسمون تموم شد سربازیشم رفت تموم شد ماه اخرشه حالا ارشد ثبت نام کردیم از مهر بریم دانشگاه باز تا ببینیم چند سال اینده چی میشه 

ازدواج دومم بود اونا قبول نکردن که ما ازدواج کنیم ماهم بعد از چند ماه مخالفت ازدواج کردیم 

از عقاید پوسیده متنفرم ک یکی ازدواج دومش باشه و کسی مخالفت کنه ب کسی چه اخه مهم عشقه

پس بهتر

من الان ۲۳سالمه  از ۱۵سالگیم با اولین دوست پسرم موندم الان ۸ساله باهمیم و از همون روز اولم خان ...

مگه چندسال اینده چی قراره بشه؟😐😂

چرا الان ازدواج نمیکنین چه فرقی داره خب؟؟

رابطتت با پسره خوبه؟ اگه توفشاری و رفتار خوبی ندارن تا تعهدی بینتون نیست و عقد نکردین رابطه رو تموم ...

اره باهم خوبیم باهم بزرگ شدیم دوتا بچه دبیرستانی بودیم باهم اشنا شدیم اذیت نمیکنه خودش اصلا ولی ب شدت تحت تاثیر خانوادس

ببین وقتی تنهاییم انقد با من خوبه انقد خوبه ک باورت نمیشه ولی وقتی تو جمع اوناییم انگار از من دوری میکنه انگار خجالت میکشه پیش من بشینه دست منو بگیره این باعث ناراحتیمه 

مثلا همیشه دو متر از من دور تر میشینه تو خانوادش و خانوادم یا باهام زیاد صحبت نمیکنه از عکس گرفتنا فرار میکنه از سلفیا 

و میدونی حس زنونه دروغ نمیگه

هر موضوعی ک پیش میاد قبل حرف زدن با خانوادش ارومه،وقتی با اونا مشورت میکنه میشه بلای جون من انگار حرف در گوشش میخونن اینم ک دهن بین خانواده

وگرن بخدا خودشو دوس دارم ب خودش ب خانوادش بیشتر از خانواده خودم محبت میکنم میگم ک ۸ساله دوستم اصلا وظیفع ای ندارم ولی خب خیلی راه میام خیلی سعی میکنم باهاشون خوب باشم ولی نمیدونم چرا هیچ وقت اونا منو از ته دل نخاستن انگاری مثلا میتونست خانوادش بهش بگن خب نیلی گناه داره برو ی نشونی کن ی عقدی ی چیزی ولی خب میبینن من هیچی نمیگم اونام هیچی نمیگن ولی دلیل هیچی نگفتن من فقط اینه ک دوس دارم اگه روزی میان جلو ب خاست خودش و خانوادش باشه نه به زور و اجبار من

دوس دارم روژی بیاد منو واسه همیشه کنار خودش بخاد ک دیگه بدون من نتونه هیچ شبی بخابه وگرنه ازدواج با زور رو چه فایده؟من یه خانواده اپن مایند دارم و اصلا اذیت هم نیستم ک ۸ساله تو رابطم و میرم و میام و اصلا خانوادگی میریم میایم ولی خب اونا اینو ی جور دیگه برداشت کردن ک انگار ادم بده منم ک موندم ساختم باعث پیشرقت پسرشون شدم صادقانه کنارش موندم بدون هیچ عقد و نکاح ولی خب اونا فکر میکنن وظیفس و خودشون خوب میکنن من بدم

مگه چندسال اینده چی قراره بشه؟😐😂 چرا الان ازدواج نمیکنین چه فرقی داره خب؟؟

میدونی واقعا خودمم دوس دارم ازدواج کنم اما ازین که بهش بگم اینو میخام متنفرم

دوست دارم ی روز خودش بفهمه عاشق منه و این رابطه خیلی طولانی شده و خودش ازم اینو بخاد و از سمت من نباشه 

نمیتونم ازدواج زوری رو بخام شایذ هنوز ب جایی نرسیده باشه ک بی من نتونه زندگی کنه

شاید چند سال دیگه این موقعیت برام پیش بیاد واسه همین میگم چند سال دیگه

تاالان ک ۸ساله هیچ حرف و صحبتی از ازدواج نشده اما جد در جدش منو دیدن ب عنوان همسر ایندش و مال منم همینطور اما هیچ نشونی هم حتی رد و بدل نشده ها هیچی

درسته 

حرفات به دلم نشست میدونم چی میگی بهتم حق میدم که تو پیش قدم نشی برای ازدواج 

اگه تو تنهایی باهات خوبه خداروشکر

شاید هنوز چون عقد نیستین و دید خانوادش نسبت به این موضوع خوب نیست دوست نداره که تو جمع نزدیکت بشه