2777
2789
عنوان

بیاینننن خواستگاریمه

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه اوه خب آب قند حفظ خون سردی الان فقط دعا پاسخگو است    

😂😂😂 دعا کنین به این ماه عزیز در حقم فرزندم 

دعا در حق دیگران پاداش اخروی داره 😂

ولی جدی جدی شما داشتین ازین موقعیتا که مثلا خانواده ها خودشون به نتیجه برسن

یه ایه هست سوره یس بخونش،من بینهم سدا و من خلفهم الا اخرش،فوت کن رو اب بده همه بخورن بعد که شروع کردن به حرف زدن مرتب بخون فوت کن سمتشون حتی از دور،مبارکت باشه

آنکہ شیشه را کنار سنگ نگاهدارد ،نگہ دار من است💚
یه ایه هست سوره یس بخونش،من بینهم سدا و من خلفهم الا اخرش،فوت کن رو اب بده همه بخورن بعد که شروع کرد ...

وای جواب میده جدی ؟؟؟ خدا حفظت کنه بعضیا اصلا نمیگن 🥺🥺 اگر تو چایی شون فوت کنم چی ؟ 

آره جواب میده.... فقط قبلش مسواک بزن حتما    

😂🤭چشم مرسی عزیزم 

اون آیه صم بکم ... اونم بخونم بنظرت من الان از بس استرس دارم حمد و توحید و هر چی به ذهنم میاد میخونم 

😭😭😭😭فقط و فقط مهریه رو میترسم  شما آرین موقعیتا دیدین که بزرگترا پدر دختر و رام کنن

واااای منم خیلی سر مهریه استرس دارم با اینکه مجردم ولی اسم مهریه میاد چهارستون بدنم میلرزه

پیج fal_tarot _58  و پیج fal_tarot_70کلاهبردار  هست گزارش بزنید اینسناگرامش پاک بشه   ...

چرااا چیشد پولتو بالاکشید؟

donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘