2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی یه سوال؟

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 70 پست
سلام ابجی خوبی می نونی به منم بگی کی باردار میشم و دقلو هس یا نه تروخدا جوابمو بده 

سال بعد آبان ماه ۲ تا پسر😍

منن سنه سلام😃بله تعبیرخوابم بلدم😁بله همون حس ششمی هم من بودم😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@nasimim  

عزیزززم ببخشید مزاحم شدممم‌..

داشتی تویه تاپیک حست میگفتی که استارتر قفلش کرددد...

الان میشه لطفا حست به منم بگی؟! اینکه حس کراشم‌‌ بهم چیه؟ و ازدواجم فامیلی میشه یا نه؟؟

مرسیییی کلا هرچی از من حس می‌کنی بگووو ❤️❤️❤️❤️❤️

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
@nasimim     عزیزززم ببخشید مزاحم شدممم‌.. داشتی تویه تاپیک حست میگفتی که استارتر قفلش ...

حس کراش شمااااا بهتون علاقمنده❤

ازدواجتونم فامیلی نیست عزیزم😘

حدودا اسفند ۴۰۲ ازدواج میکنید شماهم😍

حس کراش شمااااا بهتون علاقمنده❤ ازدواجتونم فامیلی نیست عزیزم😘 حدودا اسفند ۴۰۲ ازدواج میکنید شماهم ...

عزیزم منم داشتم سوال میپرسیدم که اونجا رو قفل کرد استاتر.

درسم کی تموم میشه؟ فقط پروژه مونده

حس کراش شمااااا بهتون علاقمنده❤ ازدواجتونم فامیلی نیست عزیزم😘 حدودا اسفند ۴۰۲ ازدواج میکنید شماهم ...

🥺🥺🥺❤️❤️❤️مررررررسیییییی از اینکه جواب دادی ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ انشالله که همینطور باشه 😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️

میشه بگی خواهرم کی ازدواج می‌کنه و این خواستگاریش آدم خوبیه به نظرت یعنی رابطشون اوکی میشه؟؟ 

مررررسی که وقت میزاری مهررربوووون

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
عزیزم منم داشتم سوال میپرسیدم که اونجا رو قفل کرد استاتر. درسم کی تموم میشه؟ فقط پروژه مونده

شما حدودا مهر ماه یا شهریور اینطوری درستون تموم میشه خوشگل😍😍

🥺🥺🥺❤️❤️❤️مررررررسیییییی از اینکه جواب دادی ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ انشالله که همینطور باشه 😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️ ...

خواهش میکنم عزیز دلی 😍

حسم میگه خواهر شما یا بعد عید فطر یا بعد محرم و صفر ازدواج میکنه ممکنه با همین خواستگارشون باشه ❤

خواهش میکنم قشنگم کاری نمیکنم ک😘

خواهش میکنم عزیز دلی 😍 حسم میگه خواهر شما یا بعد عید فطر یا بعد محرم و صفر ازدواج میکنه ممکنه با ه ...

مرسییی انشالله که همینطور بشههعع...

کلی انرژی خوب گرفتم ازت 

امیدوارم توام زودی ازدواج کنی یه ازدواج عالی❤️🤍

مرسییی انشالله که همینطور بشههعع... کلی انرژی خوب گرفتم ازت  امیدوارم توام زودی ازدواج کنی یه ...

مرسی قربونت برم مهربون😍😘

کی خونمون رو تحویل میگیریم؟ سازنده همش میگه اخر هفته!!!

شما ۱۷ اردیبهشت خونه خودتونید😘😍