2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی یه سوال؟

710 بازدید | 70 پست

سلام❤

طاعات و عباداتتون قبول 

من یه مشکلی برام پیش اومده باید تا ماه محرم حل بشه

نمیدونم چیکار کنم روح و روانم بهم خورده

به نظر شما چه نذری زود اجابت میشه من انجام بدم؟

روزه میگیرم نمازامو کاهلی میکنم ولی دوست دارم بخونم 

چه دعایی بخونم زود نتیجه بده؟

کمکم کنید دارم دیوونه میشم خسته شدم😕🩹❤

منن سنه سلام😃بله تعبیرخوابم بلدم😁بله همون حس ششمی هم من بودم😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نماز اول وقت بخون

بعد مثلا نذر کن اگ درست بشه یه کار خوب ک برات مقدور هست رو انجام بدی

(درحال ترک نی نی سایت🤕) اگه دیدی آنلاینم:/لطفا بهم بگو برم به کارام و درسم برسم(منهای روزای تعطیل)😅❤ کاربر جدید نیستم و چندین بار ترکیدم😂💔

خودتون میدونید ایراد کار کجاست .نماز اول وقت شاه کلید جانم.پاشو نماز بخونه. امروزه نماز حاجتم داره خیلی محربه از اونم بخون

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

چله بردار چله زیارت عاشورا چله صلوات به شهدا چله دعای عهد.....پشت سرهم بخون تا ماه محرم ادامه بده

برا سلامتی آقا امام زمان و برای حاجت روایی خودتون صلوات بفرستید
چیکار کنم؟ چطوریه؟ شنیدم راجع بهش ولی بلد نیستم زیاد

یه تعدادی نمک تو بسته های کوچیک برای حضرت زهرا نذر میکنی حاجتتو که گرفتی نمکارو میخری پخش میکنی

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

چه مشکلی ؟

مشکل دادگاهی من هیچ موقع برا مال و اموال ناراحت نمیشم چون تو یه لحظه خدا به آدم میده و تو یه لحظه از آدم میگیره . ولی برام زوره زحمت ۲۵ ساله بابام بدون این که ۱ ریال بهش بدن ، از چنگش دربیارن خستم😕

منن سنه سلام😃بله تعبیرخوابم بلدم😁بله همون حس ششمی هم من بودم😅

آیت الله بهجت (ره) تأکید ویژه ای بر انجام واجبات و ترک محرمات داشتند و همواره می فرمودند: برخی درحالی که در مراحل نخست اخلاقی هستند مدام از بنده راه رسیدن به مراحل بالاتر را می خواهند؛ این درحالی است که توصیه همیشگی ما به همه در هر درجه و مرتبه اخلاقی و معنوی که باشند، "ترک محرمات و انجام واجبات" است.

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
مشکل دادگاهی من هیچ موقع برا مال و اموال ناراحت نمیشم چون تو یه لحظه خدا به آدم میده و تو یه لحظه از ...

می بینی که ایمان تو نتونسته نجاتت بده و همین چرت کف دست 😂دارا ایمان رو از بین می بره