2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی یه سوال؟

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 70 پست
خواهش میکنم عزیز دلی 😍 حسم میگه خواهر شما یا بعد عید فطر یا بعد محرم و صفر ازدواج میکنه ممکنه با ه ...

سلام عزیزم خسته نباشینن میشه لطفا حستون نصبت به منم بگین کی باردار میشم و چند قلو هستش 😍😍😍😍دختر یا پسر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خسته نباشینن میشه لطفا حستون نصبت به منم بگین کی باردار میشم و چند قلو هستش 😍😍😍😍دختر ...

سلام عزیزدل شما اسفند باردارین پسره😍

منن سنه سلام😃بله تعبیرخوابم بلدم😁بله همون حس ششمی هم من بودم😅
سلام عزیزم خوبی.. من عاشق یکی شدم خیلی وابستشم  اونم برام اونجوریه حسش بهم چیه واقعا دوسم داره؟ ...

سلام عزیزم ایشونم دوستون داره . 

ایشالا که خیره♥️

سلام عزیزم خوبی... ببخش عشقم من از نفر بی خبرم خیلی دلواپسشم ینی ممکنه براش اتفاقی افتاده باشه تروخدا زودی بهم بگو حست چی مگیه خیلی نگرانم اخه شماره ندارم ازش 😭😭😭😭😭😭

سلام عزیزم خوبی... ببخش عشقم من از نفر بی خبرم خیلی دلواپسشم ینی ممکنه براش اتفاقی افتاده باشه تروخد ...

سلام عزیزم نگران نباش اتفاقی نیوفتاده♥️