2777
2789
عنوان

کینه مادر شوهر

977 بازدید | 21 پست

بچه ها من شش ساله ازدواج کردم.دو سال اول مادرشوهرم بدترین ادم روی زمین بود،من هیچوقت جوابشو ندادم اما خیلی خیلی اذیت کرد،کلا با مقوله عروس مشکل داشت از عروس متنفر بود و فکر میکرد پسرشو دزدیدن .بعد از دوسال ی سفر خارج از کشور رفتیم و اون ی هفته من نزاشتم شوهرم حتا یبار تماس بگیره با مادرش.گفتم ارامش میخوام و خیلی بهم فشار اومده.مامانش کلا توزندگیمون بود .کل جزییات زندکی رو از زیر زبون شوهرم میکشید بیرون.گفتم بگو نت ندارم و تمام.ازونجا شد نقطه عطف روابط.یهو باهام عوض شد و مهربون و همش میگه تو دخترمی و هیچ اذیتم نکرده و فقط و فقط محبت؛

ولی من فراموش نکردم ته دلم هیچ وقت نتونستم ببخشمش چون خیلی ازارم داد.در. ظاهر منم باهاش خوبم اما در درونم ازش متنفرم.چکار کنم خیلی ادم کینه ای هستم؟باید ببخشم و فراموش کنم؟شما هر کلمه ای بگین من یاد ی خاطره تلخ از مادرشوهرم با اون موضوع دارم 

چرا تو زندگی واقعی من هر چی عروس میبینم برعکس نی نی سایته😐💔🤦‍♀️

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلمه ی سماور 

میخوام ببینم خاطره ای داری😂😄🤔

ولی دور از شوخی 

بخاطر اسایش دل خودتم ک شده ببخش و فراموش کن 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

باز خداروشکر آدم شده

مال من روز بعه روز بیشتر اختیار رفتارش رو بعنوان یه فرد بالغ داده دست دخترش، و چون دخترش به من حسادت میکنه، مادرش رو هم علیه من می‌شود نه

الان هر کاری بکنن برام مهم نیست.

موجودات سمی رو از زندگی و ذهنم بیرون کردم

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

منم همینطور در ظاهر مجبور بخاطر شوهرم ک خوبه خوب باشم ولی در درونم متنفرم ازشون .هیچوقتم حرفاشو فراموش نمیکنم .تک تک تیکه وتعنه هاشو.بعضی وقتام ک خیلی بهم فشار میاد عصبی میشم از اول تااخر همرو میارم ب زبون جلو شوهرم 

کلمه ی سماور  میخوام ببینم خاطره ای داری😂😄🤔 ولی دور از شوخی  بخاطر اسایش دل خودتم ...

😶‍🌫️🤣

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

براش خیلیبیی دعا کن 

قول میدم به شدت کینه زدایی کنه از دلت و اروم اروم میشی 

خیلیبیی دعا کن برای هدایتش و درست شدنش

خیلیبیی این روش مجرّبه دلتو خالی میکنه کاملاااا

من الان توی دلم نی نی دارم، یه تنبلی تخمدان هستم در خدمت شما، لطفا برای سلامت رسیدن نی نی دعا کنید🙏🏻 اگر شماام مشکل تنبلی تخمدان دارید بیاید تو این تاپیک: https://www.ninisite.com/discussion/topic/8543108/%d8%a8%da%86%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%aa%d9%86%d8%a8%d9%84%db%8c-%d8%aa%d8%ae%d9%85%d8%af%d8%a7%d9%86-%d9%87%d9%85%d9%87-%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d8%af-%d9%84%d8%b7%d9%81%d8%a7-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9%d9%88-%d9%be%d8%b1-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%af%db%8c%d8%af-%da%a9%d9%86%db%8c%d8%af-%d9%87%d9%85%d9%87-%d9%be%d9%84%db%8c-%da%a9%db%8c%d8%b3%d8%aa%db%8c%da%a9-%d9%87%d8%a7-%d8%a8%d8%a8%db%8c%d9%86?page=1

جای من بودی پس چیکار میکردی دوازده سال تمام  مصیبت زندگی من بود بلا و ادا نموند دربیاره از دوران نامزدی تا عروسی و تازه عروسی و زایمان و زائویی و بچه داریودن ووووووو هرکدام هزارتا داستان  دعوا و جنگ دارم براتون  همشو اون باعث شد منو  ذله کرد

الان که جاریم اومدو دخترخودش ازدواج کرد یک مقدار ارام شده 

من اصلا نمیتونم باهاش دلم صاف بشه  اصلا نمیشه ک 

من هنوزم ک هنوزه منتظرم انتقاممو خداازش بگیره تا زمان مرگش نمیبخشمش. موقع مرگشم اگر زندن باشم سرقبرش میگم خدایا خودت اون دنیا  مجازاتش کن 

عزیزم ببخش اما فراموش نکن نرو خونشون و دعوتش نکن نبینش خلاص اما بزار شوهرت هروقت خواست بره درموردشم ...

الان به بهانه بارداری نمیرم

ولی قبلش میرفتم اصلا حوصله ندارم دوباره شر بپا بشه کج دار و مریز نگه میدارم