2777
2789
عنوان

کینه مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 21 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا تو زندگی واقعی من هر چی عروس میبینم برعکس نی نی سایته😐💔🤦‍♀️

این ظاهر قضیه است فک میکنید الان هرکی مارو ببینه میفهمه 

ما که نمیتونیم اینهمه نفرتو با نشت و شعار مرگ بر مادرشوهر جار بزنیم 

ما ب خاطر شوهرامونم لبامون همیشه متبسم 

منم همینطور در ظاهر مجبور بخاطر شوهرم ک خوبه خوب باشم ولی در درونم متنفرم ازشون .هیچوقتم حرفاشو فرام ...

من یبار به شوهرم گفتم 

دیدم هی میگه مامانم دوستت داره بهش گفتم من همچین حسی دارم،گفت کاملا حق داری و اصلا نیازی نیست خودتو مجبور کنی ببخشیش چون واقعا اذیت کرده.ولی احترامشو بخاطر من نگه دار و منم همینکارو کردم 

نمیدونم بعضی ها چجور میگن فراموش کن .من حافظم خیی خوب نیست ولی تموم حرگاتو حرفاشو یادمه .

من مثلا الان بهد 16سال هرکی زایمان میکنه. میام خونه میشینم باخودم حرف میزنم. گریه میکنم ب یاد کارایی که موقع زائویی من کرده

من مثلا الان بهد 16سال هرکی زایمان میکنه. میام خونه میشینم باخودم حرف میزنم. گریه میکنم ب یاد ...

اره واقعا فراموش نشدنیه .من دوسال باهاشون زندگی کردم .ب جنون رسیدم .خیلی اذیت شدم تازه عروس بودم .تموم موهای خودمو میکندم ازدستش .شوهرمو دیوونه کرده بودم ولی خب خداخاستو دیگ خونه جداگرفتیم .

اره واقعا فراموش نشدنیه .من دوسال باهاشون زندگی کردم .ب جنون رسیدم .خیلی اذیت شدم تازه عروس بودم .تم ...

خداروشکر من نمیدونم اخه چرا برای عروس و مادرشوهر نمیان ی قوانینی بذارن  بخدا خیلی مهمه یعنی تو همه چی اثر میذاره این مشکل