2777
2789
عنوان

اگر خواهر شوهرتون …..

502 بازدید | 42 پست

ر خواهر شوهرتون خيلي بدجنس و بد ذات باشه و شما همه سالها گذشت كرده باشيد به خاطر شوهرتون و شوهرتون خيلي هواي خانوادش رو داشته باشه وبه شما جرات انتقاد نده چطور با خواهر شوهرتون رفتار ميكنيد؟

اگر از قصد كاري كرده باشه كه ناراحتتون كنه ولي خيلي سياست داشته باشه جلوي خودتون و شوهرتون؟

ميخوام بفهمه كه ناراحت شدم ولي نميخوام نقطه ضعف دستش بدم.

نميدونم طور برخورد درست چيه؟ بارها باهاش حرف زدم ولي فايده نداشته

شما چطور خواهر شوهر رو ميشونيد سر جاش.

در ضمن بگم كه خيلي سياست داره. مثلا جلوي شوهرم بهم ميگه شماره مادرت رو بده سال نو رو تبريك بگم ولي زنگ نميزنه به مادرم . البته از قصد ميكنه. نميدونم ايران بيام بايد برم خونش يا بگم چون تو به مادرم احترام مميزاتي و اين همه سال حالي ترش نگرفتي و حتي زنگ نزدي منم خونت نميام و تو خيابون باهاش قرار بزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مثلا تو هم جلو شوهرت بگو مامانم خیلی منتظر تماست موند چرا زنگ نزدی؟  همه ی حرفاشو جلو شوهرت خراب کن به تدریج شوهرت میفهمه

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
کدوم کشوری مگه ؟

كانادا ولي اون ايران . البته همه خانواده شوهر من سرد و بي عاطفه هستند. من اوائل بهشون ميگفتم چرا جواب نميديد و رابطه سرد هست ولي بدتر ميكردند. همش كرم ميريزن كه لج من رو در بيارن 

محلش نده خونش نرو بیکاریا مکه اینکه دعوتت کنه این همه هزینه کنی بیای برو با مامانت خوش باش

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

من اصولا کاری به رفتار غیرمستقیم بقیه ندارم.یعنی اگه طرف طعنه بزنه،دخالت کنه یاهرچیز دیگه ای اصلا جواب نمیدم به روی خودم نمیارم ولی کار خودمو هم میکنم.مگر اینکه مستقیم و چشم تو چشم باهام در بیفته.

ضمنا عزیزم خواهرشوهرت هیچ وظیفه ای در قبال مادرت نداره.چرا باید زنگ بزنه و سراغ ازش بگیره آخه

اخه اينطور فكر ميكنه خيلي مهم هست و مامانم مونده براي تلفن اون

نه همچین فکری حتی اگ بکنه پیش شوهرت دروغش دراومده  وگرنه همه میدونن کسی منتظر تماس خواهر شوهر دخترش نمیشینه

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
كانادا ولي اون ايران . البته همه خانواده شوهر من سرد و بي عاطفه هستند. من اوائل بهشون ميگفتم چرا جوا ...

بیخیال عزیزم چرا اینقدر برات مهمه این مسائلا . برو کیفتو بکن کانادا 😄

💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💙