2777
2789
عنوان

اگر خواهر شوهرتون …..

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 42 پست
من اصولا کاری به رفتار غیرمستقیم بقیه ندارم.یعنی اگه طرف طعنه بزنه،دخالت کنه یاهرچیز دیگه ای اصلا جو ...

مادرم با ما هست و خيلي بما ميرسه. بارها شده بسته دادم حتي نرفته بگيره و راننده فرستاده. به نظرت حتي عيد مبادي زنگ بزنه؟

مادر و پدر شوهرم فوت كردند و اون فقط ايران هست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر خودم تنها برم ايران ميخوام خونش نرم و تو خيابون باهاش قرار بزارم

اصلا ب نظر من تاوقتی دعوتت نکرده حرفی ازرفتن ب خونه خواهرشوهرت ونزن 

] «يا ليتني کنت معکم فافوز فوزا عظيما»
اصلا ب نظر من تاوقتی دعوتت نکرده حرفی ازرفتن ب خونه خواهرشوهرت ونزن 

خوب اگر دعوت كرد چي؟ 

من ناراحت هستم چون هميشه سرد هست و به من دروع گفت شماره ماكانت رو بده عيد زنگ بزنم واي نزد

مامانم وقتي اينجا مياد خيلي كارها براي ما ميكنه و سنش بالا هست. يك تلفن زورش مياد 

محلش نده خونش نرو بیکاریا مکه اینکه دعوتت کنه این همه هزینه کنی بیای برو با مامانت خوش باش

اگر دعوت كرد بايد برم؟ چون به من و مادرم بي احترامي كرده دوست ندارم برم. يكبار براش بسته دادم مامانم بود ايران نرفت از خونش بگيره و گفت راهتون دوره. خوب براي منم دور هست 

اگه شماب روش بیارین که اون به هدفش رسیده بهترین راه اینه که اصلا انگارن انگار وب هیچی حسابش نکنی !

جي رو بروش نيارم؟

ايران رفتم چيكار كنم؟ شوهرم باهام نمياد. ميخوام بيرون باهاش قرار بزارم بچم رو ببينه و خونش نرم و بهانه بيارم 

اگر دعوت كرد بايد برم؟ چون به من و مادرم بي احترامي كرده دوست ندارم برم. يكبار براش بسته دادم مامانم ...

اگر  اعصابت به هم می‌ریزد نرو اگر احترامتو ندارع نرو اگه چاپلوسی می‌کنه دو رو هست نرو آرامش خودت م همتره ولییییی همسرت اگر ازت انتظار داره و دلخورمیشه یه قرار همو ببینید بعدا پیش شوهرت زیر آبتو نزنه.من جای شما بودم نمیرفتم

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
بیخیال عزیزم چرا اینقدر برات مهمه این مسائلا . برو کیفتو بکن کانادا 😄

هميشه از سال اول همين كار رو ميكنه كه پيش شوهرم وانمود كنه همه چيز خوبه. 

همه خانواده شوهرم سرد هستند. به خدا ابروم جلوي مادرم رفته با اين شوهر كردنم