2777
2789
عنوان

اگر خواهر شوهرتون …..

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 42 پست
اگر دعوت كرد بايد برم؟ چون به من و مادرم بي احترامي كرده دوست ندارم برم. يكبار براش بسته دادم مامانم ...

ممکنه اگه بری پذیرایی خوبی کنه از دلت در بیاد. دیگه دغدغه ذهنی ات رفع میشه.

ولی اگر هم نخواستی بری اصلن مستقیم رد نکن! خصوصا که همسرت حساسه.

هميشه از سال اول همين كار رو ميكنه كه پيش شوهرم وانمود كنه همه چيز خوبه.  همه خانواده شوهرم سر ...

ای جانم ناراحت نباش با بی‌خیالی آرامش داشته باش ب مادرتم توضیح بده تا بفهمه قضیه رو خودش مطمعن باش میگه بیخیال باش.راستی چند سالته چند ساله رفتی کانادا بخاطر کار رفتین کانادا با همسرت؟

💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جانم ناراحت نباش با بی‌خیالی آرامش داشته باش ب مادرتم توضیح بده تا بفهمه قضیه رو خودش مطمعن باش م ...

مادرم كارهاشون دستش اومده ولي من خجالت ميكشم. قبلا بروش اوردم و بدتر كرد و نقطه ضعفم رو فهميد. دليل اين همه بدجنسي رو نميفهمم. ما به خاطر كار شوهرم اومديم كانادا. ٣٥ 

ممکنه اگه بری پذیرایی خوبی کنه از دلت در بیاد. دیگه دغدغه ذهنی ات رفع میشه. ولی اگر هم نخواستی بری ...

پس چطور رد كنم؟ ميخوام بگم بيرون با بچه ها راحتتر هستيم. 

خونشون هم برم ميدونم بي اعتنا هست. قبلا اين كار رو كرده تازه با شوهرم رفتم و همش تو آشپزخونه بود چه برسه تنها برم

چراکل دغدغه شمارفتارخانواده شوهر ؟شماکه اون سردنیایین پس نباید براتون مهم باشه

خيلي با كارهاشون من رو ناراحت ميكنن، احترام نميزارن. با سياست و بدجنسي جلو ميرن و شوهرم هم همش طرفداري ميكنه

خيلي با كارهاشون من رو ناراحت ميكنن، احترام نميزارن. با سياست و بدجنسي جلو ميرن و شوهرم هم همش طرفدا ...

خب شمامگه ساکن کانادانیستی پس نباید اینقدرهاهم اهمیتی داشته باشن حمایت شوهرتم ازراه دوره پس زیاد جدی نگیر توهم ب همون اندازه حامی خانواده خودت پدرو مادرت باش 

] «يا ليتني کنت معکم فافوز فوزا عظيما»
خب شمامگه ساکن کانادانیستی پس نباید اینقدرهاهم اهمیتی داشته باشن حمایت شوهرتم ازراه دوره پس زیاد جدی ...

شوهرم مرخصي هاش رو ميخواد مثلا بره خواهرش رو ببينه يك كشور ديگه. من خيلي ناراحت ميشم چون خواهر شوهرم من رو تا حالا دعوت نكرده و يكبار هم كه ميخواستم برم تونجا گفت بريم هتل