2777
2789
عنوان

مامالي و حال و هواي اولين شب احيا+ 📸

10721 بازدید | 117 پست

شب هجدهم رمضان ١٤٠١

از همون نزديكاي غروب حال خوشي دارم، سرم از ضعف سبك شده و اين سبكي حس خوبي بهم ميده

بالكن رو جارو ميزنم، گلدون ها رو اب ميدم، ميز رو دستمال ميكشم، روميزي ترمه ام رو ميندازم و يواش يواش بساط افطاري رو سر حوصله ميچينم، 

گوشيم رو روشن ميكنم ، صداي ملكوتي شجريان كه يكي از زيباترين اشعار مولوي رو ميخونه تمام فضا رو پر كرده و انگار گنجشك ها هم با اوازِ استاد همراهي ميكنن

شروع ميكنم به دعا كردن براي همه ي اون هايي كه اين روز ها بهم التماس دعا ميگن

براي خانواده ام…

اما به خودم كه ميرسه مكث ميكنم بايد فكر كنم ببينم چي از خدا ميخوام، تا شب وقت دارم فكر كنم

با همسرم و رز افطاري ميخوريم، رز با پرنده ها حرف ميزنه و ميخنده،

چاي نباتم رو مزه مزه ميكنم و با خودم فكر ميكنم هيچي بيشتر از اين بهم نميچسبه…

همسرم بعد افطار ميره سر كارش، رز هم مشغول بازي ميشه.

جمع و جور ميكنم و ميرم يه دوش ميگيريم، دوست دارم براي امشب تميز و نو باشم

شام بچه رو ديرتر ميدم كه يكم بيشتر بيدار باشه امشب، شبكه ٥ دعاي جوشن كبير رو زودتر از همه شروع ميكنه، زمزمه ميكنم و گاهي اشك ميريزم، چقدر اين دعا زيباست

به وسطاش كه ميرسه، رز خودش ديگه به زبون مياد كه خسته ام منو بخوابون، ميخوابونمش و باز برميگردم جلوي تي وي و مشغول دعاميشم؛

خدايا كمكم كن ادم بهتري باشم

بيشتر قدردان نعمت زندگي باشم

زيباتر زندگي كنم

به ادم ها لبخند هاي بيشتري بزنم

با ادم ها، حيوون ها و گياهان مهربان تر باشم

اميدوار زندگي كنم و اميد ببخشم

بيشتر ببخشم و بگذرم

صبور تر باشم

كمك كنم

خدايا من رو ببخش براي تمام شب هايي كه با چشم هاي خيس خوابيدم و يادم رفت تو بغل پر مهر تو ام

براي تمام لحظه هايي كه ترسيدم و يادم رفت هميشه زير چتر حمايت تو ام

براي تمام لحظه هايي كه خشمگين بودم و يادم رفت تو مهرباني…

از خدا براي همه شما دوستاي نازنين و همراهم ، تو اين شب عزيز و باشكوه بهترين سرنوشت رو ميخوام،

الهي كه گره هاي زندگيتون به دست خودش باز شه و بركت و سلامتي و عشق و دلخوشي تو زندگيتون جاري باشه🙏🏻❤️

التماس دعا

مامالي

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر تاپیکت حس خوبی بهم داد😍🧡

بهترین اتفاق ها براتون رقم بخوره🌸🌸

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  

مامالی جان قبول باشه. چه نوشته قشنگی....

از دل برآمده بود و مستقیم بر دل نشست...

میشه خواهش کنم برای مامان نازنینم دعا کنی.... تازگی آسمونی شده. ممنونم ازت

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

مامالی جان قبول باشه. چه نوشته قشنگی.... از دل برآمده بود و مستقیم بر دل نشست... میشه خواهش کنم بر ...

عزيزم خوشحالم كه به دلت نشست

مطمئنم امشب تو اسمون ها هم شب باشكوهيه

و دعا ميكنم مادر نازنينت امشب ميهمان سفره اهل بيت و قرين رحمت و نور الهي باشن

التماس دعا🙏🏽 چ حس و حال قشنگیییی🌷 هر سال مامانم پیشم بود و میرفتیم احیا، امسال خونشون رو برد ...

قشنگي حس و حالتون از اين شب زيبا و عزيز هستش

اشكالي نداره عزيزم

الهي كه خانواده ات تنشون سالم باشه

دوري راه غمش خوردنيه🙏🏻❤️

سلام عزیزم 

طاعات قبول 

ی موضوعی امشب ناراحتم کرده  که حس و حال عبادتم را گرفت 

نوشتت اشکم را درآورد 

ولی چیزی که امشب حس سبکی بهم میده اینه که می تونم ادمایی که اذیتم کردن را ببخشم و خودم به آرامش برسم چون اونا تو اوج رفاه و خوشی دارن زندگی میکنن و ککشون هم نمی گزه 

برام دعا کنید 

🌺 
سلام عزیزم  طاعات قبول  ی موضوعی امشب ناراحتم کرده  که حس و حال عبادتم را گرفت  ...

سلام عزيز دلم

اشكال نداره كه حس عبادت نداري

بيدار باش و با زبان خودت با پروردگار عالم حرف بزن

مهم اينه كه سيمت وصل باشه❤️

افرين بخشش خيلي قدرت ميخواد

الهي كه شبت پر از خير و بركت باشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻