2777
2789

سر هر چیزی میگه ۵۰۰ ت اضافه تر نشه 

میگرن گرفتم الان یه اعصاب خوردی راه انداخت رفت.

خدایا چنانم کن که از بنده ات بی نیاز باشم.

خودش نه ولی خانوادش چرا

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دم عروسی هر دو نفر عصبی و خسته‌ان. فشار اطرافیانم زیاده. سعی کنید کوتاه بیایید که هم شب عروسیتون خراب نشه،   هم به خودتون بگید یه شبه و زندگیمون یه عمر. از خرج اضافه بزنید که پول تو زندگی به دردتون بخوره. اختلافم نیفته بینتون.

سعی کن از این روزا لذت ببری عزیزم. برنمی‌گردن.

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم

تو کل مراسم اخماش تو هم بود 😑😂

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
چی میگفتن؟

این نخر اون گرون این ارزون بردار فلان لباس نخر گرون فلان رنگ مو رو نذار گرون ما رسم خرید عروس نداریم ما رسم فلان نداریم ما برای عروس اینو نمی‌گیریم اونم نمیگیره هیچ کاری نکردن خلاصه ولی برعکس خانواده‌اش خود همسرم با اینکه خیلی دست و بالش باز نبود ولی همه کاری کرد برام آخرین مدل بنز و اجاره کرد آخرین مدل لباس عروس و گرفت بهترین آرایشگاه رفتم بهترین سفره عقد و انداخت برام اون موقع در حد توانش یک هفته مسافرت خارج از کشور ماه عسل بردم که خوب بعد خیلی پشت سرم حرف میزدن که پولش را الکی خرج کرده و فلان

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...