2777
2789

میگن با زبانی ک گناه نکرده باشی دعا کنی مستجاب میشه چهل نفر بیان در حق هم دعا کنیم بلکه خدا یه نگاهی بهمون بکنه برای منم دعا کنید باردار بشم و یه بچه سالم و صالح خدا بهم بده💚

💚 لطفاً برای سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚

التماس دعا

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله به همین زودی بهترین خبر زندگیتون  بشنوید 

که از ذوق گریه کنید💞

دعا کنید شوهرم اصفهان کار پیدا کنه ❤

تیکر عروسیمه👰‍♀️👨‍💼 بچها من ۲۳ سالمه ۱۶ سالگی با شوهرم دوست شدم خوانواده شوهرم اصلا مایل به مم نبودم و بعد از ۳ سال سختی بهم رسیدیم بعد از نامزدی هم راضی به عقدم نبودن ۱ سال عقد بودم بعد ۳ سال عقد و سختی زیاد حتی تا پای جدایی هم رفتیم ولی بخاطر علاقه شدید برگشتیم بهم من تک فرزندم خواهر ندارم شما خواهرای من باشید برام دعا کنید عروسیم خوب پیش بره زندگیم‌ رنگ ارامش بگیره

خانما خواهرای گلم دردتون بجونم شمارو قسم میدم به خدای احد واحد برای من دعا کنید سریع مشتری پیدا شه خونمون رو بفروشیم 😔😭😔اسمم آرزو هست دورتون بگردم دارم دق میکنم به این شب عزیز قسم چند شبه نخوابیدم

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
انشالله به همین زودی بهترین خبر زندگیتون  بشنوید  که از ذوق گریه کنید💞 دعا کنید شوهرم ا ...

برای من دعا کن عزیزم خونمون رو سریع بفروشیم اسمم آرزو هست😭😔😭

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱

التماس دعا فراوان انشاالله هرکی مشکل و گرفتاری داره تو این شب عزیز ب مراد دلش برسه ...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجههم🙏🙏🙏

کاربراقام ب هیچ عنوان درخاست دوستی ندین ممنونم...روزگارم رو اگریک روز نقاشی کنم یک قفس باخاطرات یک قناری میکشم...