2777
2789

سلام ، من سر یه چیز عصبی بودم از الکی رفتم به دوس پسرم پیام دادم خودمو خالی کردم هرچی دهنم بود بهش گفتم خیلیییییی باهاش بد برخورد کردم 

بهش پیام میدم سین میکنه جواب نمیده

حتی باهاش دعوا هم گرفتم بیچاره حرف نزد ، خیلی ادم آرومی هست اما به قدری که ارومه بخوای باهاش دعوا بگیری واسه اشتی پیش قدم نمیشه

بنظرتون بهش پیام بدم بگم بیاد بیرون از محل کارش بهش گل بدم؟ 

تورو خدا نظر بدین

اره ازش عذر خواهی کن چون مقصر تو بودی 

ولی گل فک نکنم دوس داشته باشن مگه اینکه خیلی رمانتیک باشه

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.