2777
2789
عنوان

خواهر جونم دلتنگتم🖤🖤🖤🖤💔💔

1024 بازدید | 22 پست

خواهر خوبم غبار زمان

ناتوان‌تر از آن است

که چهره زیبایت، صدای دلنوازت و

لبخند‌های دلنشین ات را برایمان کمرنگ کند…

همیشه به یادت هستیم

میشه یه صلوات یا فاتحه مهمون کنید خواهرم رو🖤🖤🖤🖤🖤

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرستادم خدا صبرتون بده منم ۷ ماهه داداشمو دیگ ندارم😭😭

خدابیامرزه عزیزم 🖤

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
منم دلم تنگه مادرمه فرستادم روحش شاد 🖤

خدابیامرزه منم میفرستم برای مادرتون🖤💔

صب دوشنبه ۲۸ فروردین آفتاب که زد روسرم باصدای کلاغ ازخواب بیدارشدم صلوات فرستادم گفتم خیره چقدر قارقارمیکنه روتراس خونمون😪انقدکسل وبیحال بودم صدای کلاغه توگوشم بود زنگ زدم طبق عادت هر روز به مادرم بعدش به خواهرم چون دیشبم سر یه قضیه ایی باهاش بحثم شد مس همیشه گفت فدای سرت ول کن😢

غروب که شد به شوهرم گفتم دلم آشوبه برم خونه ی مامانینا گفت برومنم میام شب رفتم دیدم مامانم لوبیاپلوگذاشته شفته!گفت حوصله نداشتم هم سوخت هم شفته شد سراغ خواهرموگرفتم گفت دیرکرده تاسفره بندازیم میاد زنگ زدم خاموش بود زنگ زدم مادربزرگم چون گاهی میرفت سرمیزد بهشون گفت نیومده اینجا زنگ زدم محل کارش گفت خیلی وقته رفته

سفره زمین بایه غذای سردو شفته که هیچکی لب نزد 

توهول و ولا بودیم که زنگ خورد تلفن انگار قلب مامانم صدای تپشش اومد گفت یا امام رضا😪من جواب دادم ازبیمارستان بود گفتن تصادف کرده😪😢

چه حالی شد خونمون 😢😢😢😢

بدترین روزای عمرم بود ۳روز مس سه سال گذشت سخت و طولانی هر لحظه منتظر یه خبر خوب ازبیمارستان اماخبر اهدای عضوشو دادن😪😢

انشالله با حضرت فاطمه محشور باشه

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
صب دوشنبه ۲۸ فروردین آفتاب که زد روسرم باصدای کلاغ ازخواب بیدارشدم صلوات فرستادم گفتم خیره چقدر قارق ...

آخی عزیزم خدا بیامرزدش روحش شاد بمیرم برای دل مادرتون 😔😔🖤🖤🖤

انشالله با حضرت فاطمه محشور باشه

انشالله.....خیلی بامافرق داشت خیلی 

هرشب سراینکه نماز شب میخوند بالاسرم بحثمون بود میگفتم میترسم همش بیداری 😪😪😪

آخی عزیزم خدا بیامرزدش روحش شاد بمیرم برای دل مادرتون 😔😔🖤🖤🖤

خدانکنه عزیزم 💙

صب دوشنبه ۲۸ فروردین آفتاب که زد روسرم باصدای کلاغ ازخواب بیدارشدم صلوات فرستادم گفتم خیره چقدر قارق ...

😭😭😭😭

چقدر غم انگیزه از دست دادن عزیز

چند وقته پرکشیده عزیزت😭😭😭

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤