2777
2789
عنوان

حسرت پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 7222 بازدید | 201 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه وارد سایت شده بخاطر همون اسم کاربری و تاپیکش یه چیزه

یعنی چی؟

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆
یعنی چی؟

تازه ثبت نام کرده دیگه همین الان

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

حکمت خدا رو نگاه . یکی مثل من پسر داره و حاضرم تمام زندگیم رو بدم ولی یکدونه دختر داشته باشم. یکی هم در حسرت داشتن پسره.

ایشالله هرچی خیره همون بشه عزیزم

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
سوره اعلی رو بنويس بزار تو یه پارچه ببند به کمرت  امیدخدا پسر میشه نیت کن اسمشو بزاری علی یا ...

هر کاری بگید من میکنم فقط بخاطر آرامش خودم. این بارداری داغونمون. کرده. همسرم همیشه شکر گزار بود.  بخاطر دختر داشتن.  ولی روی این بارداری آروم قرار نداره.  فهمید که باردارم عصبانیتش همه چیز شو نشون داد.  اخلاقش عوض شده. گفت نمیخامش.  بهش گفتم حاظری. سقطش کنی.  گفت آره.   خیلی سرد و کم حرف شده. نمی‌دونم. چی تو سرشه. 

نام مستعار حذف شود

حکمت خدا رو نگاه . یکی مثل من پسر داره و حاضرم تمام زندگیم رو بدم ولی یکدونه دختر داشته باشم. یکی هم ...

عزیزم هر پدر و مادری  دوس دارن هر دو جنسیت رو داشته باشن 

منم پسر دارم  دلم دختر میهواد 

طبیعتن اگ دخترم داشتم  دلم بعدیو  پسر میخواست

شرایط زندگی  عفت کلام برام نذاشته   
حکمت خدا رو نگاه . یکی مثل من پسر داره و حاضرم تمام زندگیم رو بدم ولی یکدونه دختر داشته باشم. یکی هم ...

میگم. هر دو جنسش خوبه مگه میشه سیب دوست داشته باشی بگی پرتقال دوست ندارم.    بچه هم پسر خوبه هم دختر  

نام مستعار حذف شود