2777
2789
عنوان

بابامو دوس ندارم.😞😞😞

320 بازدید | 20 پست

توی ۱۲ سالگی مادرمو از دست دادم ..بابام هیچ وقت بهم محبت نکرد .بهم اهمیت نمیداد..میرفتم مدرسه بهم پول نمیداد..توی ۱۲ سالگی براش کارهای خونه رو میگردم .غدا درس میکردم .لباساشو میشستم..تمیزکاریهای خونه و هرکاری ک ی زن خونه دار میکرد..برای هر چیزی ک میخره توسری میزنه ..۱۸ سالم شد ..از ترس مردا خاستگارامو میخواستم تا اینکه عاشق نوه عموی بابام شدم ..خیلی با پدرم فرق میکردن ..ب شدت دختر دوس ...عقد کردیم ..بابام راضی نبود ب خاطر خودش ک یکی باشه براش کار کنه ..سال ۹۸ با ی زن ۴۰ ساله عروسی کرد ..سه ماه بعدش زنه طلاق گرف..بخاطر مهریه اش بدتر توی خونه روم فشار بود بابا اصلا خرج نمیکرد..الانم تا ی کم وقت غذا دیر میشه دادو بیداده..نفرینم میکنه .ی کارایی کرده توی نامزدم خجالت کشیدم ..هیچ وقت کنارش غذا نخوردم .همیشه توی اتاقمم.دلم خیلی گرفته اگه مادرم بود هیچ وقت اینطوری نمیشد😞😞😞

اولین غم ,اخرین نگاه مادر😞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دوسش ندارم.

یه مردی که با اعتقادات خشک مزهبیش باعث شد اعتماد بنفسمو از دس بدم

از دستش شوهر کردم تو سن کم بدن هیچ شناختی فقط واسه اینه برم از این خونه .با یه بچه برگشتم جدا شدم..

کاش پدرو مادرا یکم بچهاشونو درک میکردن.

مهربون بودن

اهمیت میدادن.بخدا همه چی پول نیس..

یبار نشد بگه دخترم بیا باهم بریم بیرون بریم بستنی بخوریم بریم بگردیم.وقتیم برد از چشمم در اووردش..

فکر کردی فقط خودت بابات اینجوریه؟

واسه من بدتره...خسته شدم.منم تو اتاقم الان دارم گریه میکنم واسه بخته بدم.

اینایی که گفتم نصفه بدبختیامم نبودن..

شايد زنه بخاطر مهر جدا نشده بخاطر اخلاق پدرت بوده شما كه دخترشي به زور تحمل ميكني چه برسه غريبه 

خدا روح مادرتو شاد كنه چه زود پرواز كرده

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
زودتر عروسی کنید برو:) باباتم شاید بعد مامانت افسردگی گرفته بالاخره باباته یکم تحمل کن و هواشو داشته ...

ن عزیزم اینطوری نیس..بخدا ی زن داداش دارم اینقدر دوسش داره..گاهی میاد برا پاچه خواری غذا میاره بخدا بابام میگه خدا خیرت بده از گشنگی نجاتم دادی..باور کنید من هرچی توی خونه باشه اماده میکنم شده خودم نخورم اما بابام گرسنه نباشه ..باهاش میخنده دخترشو میبره پارک

اولین غم ,اخرین نگاه مادر😞