2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا حفظشون کنه تا دوسال اول خیلی اذیت میشی بزرگ‌کردنشون سخته خدا قوت مادر 

ممنونم 

درسته سخته منم استرس همینو دارم اخه دست تنهام 

مامان سه قلوهام💕😍(کاربر جدید نیستم)
ن پرستارندارن خیلی هزینه پرستارگرفتن زیاده دیگ توان ندارم مامانمم کمکم میکنه😵😵

خوشبحالتون مامانتون هست من تنهام شوهرمم پرستاره شیفتاش زیاده مجبورم پرستار بگیرم 

انشاالله که به موقع زایمان میکنی کسی نیست کمکت؟ غذا سعی کن پختنی باشه بزاری رو گاز بری دراز بکشی م ...

چرا کمکی دارم 

مامانم نزدیکمه همسرمم کار خونه رو کامل انجام میده 

بیرون کار میکنم الان و سعی دارم کار جدیدی هم  راه بندازم  بنابراین تحرکم زیاده 

ممنونم  درسته سخته منم استرس همینو دارم اخه دست تنهام

سلام عزیزم. 

تبریک میگم. ان شاءالله به سلامت فارغ شین. 

عزیزم شما سابقه ژنتیکی داشتین خدا بهتون سه قلو داد؟ 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
سلام عزیزم.  تبریک میگم. ان شاءالله به سلامت فارغ شین.  عزیزم شما سابقه ژنتیکی داشتین خد ...

ممنون مهربون ، نه اتفاقا هیچ سابقه ای نداشتیم و همینم برامون جالبه

چرا کمکی دارم  مامانم نزدیکمه همسرمم کار خونه رو کامل انجام میده  بیرون کار میکنم الان و ...

منم شاغلم اینقد مرخصی گرفتم دیگه مرخصیام صفر شده مجبورم فردا برم سرکار از هشت صبح تا ۱ نشسته باشم پشت سیستم و سروکله با ارباب رجوع زبون نفهم کسی هم نیست کمک

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

ممنونم  درسته سخته منم استرس همینو دارم اخه دست تنهام

براساس تجربه ام میگم یکسال اول حتما نیاز هست به‌کمکی تا خوابشون تنظیم بشه و یه کم بزرگتر بشن .خدا در وجودت توان دیده دختر گل که سه تا از فرشته ها شا قسمتت کرده