2777
2789
براساس تجربه ام میگم یکسال اول حتما نیاز هست به‌کمکی تا خوابشون تنظیم بشه و یه کم بزرگتر بشن .خدا در ...

ممنونم لطفیه که خدا برام کرده 

بله درسته باید یه پرستار بگیرم 

مامان سه قلوهام💕😍(کاربر جدید نیستم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون مهربون ، نه اتفاقا هیچ سابقه ای نداشتیم و همینم برامون جالبه

توروخدا راست میگی؟ یعنی ممکنه برای منم بشه؟ 

واقعا توی فامیل های دور مادری هم سابقه نداشتین؟ 

من بچه امو از دست دادم. سزارین هم شدم. سنم هم بالاست. بچه زیاد دوست دارم اما میگم با این سن شاید یکی نهایتا دو تا خدا بهم بده... اونم شاید... 

خیلی دل شکسته ام... 

توروخدا برای منم دعا کن... خیلی دلم گرفته... این موضوع زندگیمو بهم ریخته

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
توروخدا راست میگی؟ یعنی ممکنه برای منم بشه؟  واقعا توی فامیل های دور مادری هم سابقه نداشتین؟&n ...

اخی عزیزم حتما براتون شب های قدر دعا میکنم خدا برات فرشته هاشو بده و حتما میده ، ما اصلا سابقه سه قلو نداشتیم دوقلو داریم ولی سه قلو نه 

اخی عزیزم حتما براتون شب های قدر دعا میکنم خدا برات فرشته هاشو بده و حتما میده ، ما اصلا سابقه سه قل ...

اهان پس سابقه دوقلو داشتین... 

خدا برات حفظشون کنه و به سلامت بغلشون کنه... سلام منو به فرشته هات برسون.. بگو برام دعا کنن... 

ان شاءالله خدا پسرمو با خواهرش یا داداشش بهم بده... خیلی دلتنگ عطر تنشم... درمونده شدم

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
اهان پس سابقه دوقلو داشتین...  خدا برات حفظشون کنه و به سلامت بغلشون کنه... سلام منو به فرشته ...

الهی بگردم عزیزمممم ناامید نباش خدا بزرگه حتما برات اتفاقات خوب کنار گذاشته ، حتما برات دعا میکنم گلم