2777
2789
عنوان

اونایی که دوست بودن و ازدواج کردن بیان!!

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 47 پست
من برعکس حد و مرزی نداشتم .. ولی خب مثل چی برا ازدواج تلاش مرد 🥲کلا به ظرفیت طرف بستگی داره

:) 

پس ادما متفاوتن 

شاید من اشتباه فک میکنم ک دلیل رسیدنمون این نبوده

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری هم دست نیافتنی باشم هم اهمیت بدم بهش بدونه دوسش دارم؟

منکه نگفتم کاری کنی ک فک کنه دوستش نداری 

چی بگم والا دیگه هرکی خودش بهتر میدونه الان

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

ازش بت بی عیب و نقص نساز تو ذهنت..اونم یه آدم مثل بقیه ست

بابت وظایفش در حد معمول سفت و سخت وایسا و به خاطر عشق و عاشقی از حق و حقوق طبیعی نگذر

حریم خصوصیت و خصوصیش رو محترم بشمر

سعی نکن به بقیه ثابتش کنی،این وظیفه ی خودشه که خودش رو ثابت کنه به خانوادت

نچسب بهش و سرگرمی های مخصوص به خودت رو داشته باش

و البته بگم که من همچنان عاشق همسرم بودم و هستم و هنوز نفر اول زندگیمه❤اینا تجربه ی کلی از خودمو خواهرامه

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
دوست بودن با مدت آشنایی ک خانواده ها در جریان باشند فرق می‌کنه اولی رو ب هیچ وجه قبول ندارم گرچه نمی ...

توی همون دوستی هم نمیشه شناخت چه برسه به خواستگاری که همه میخوان خودشونو خوب نشون بدن

ینی اینکه خودمو نگرفتم. و دقیقااا خودم بودم.بدون هیچ فیلم بازی کردن یا محل ندادن

اخه شما معنی دست نیافتنی بودنو نفهمیدین 🙂 

خودمو میگرفتم ک عشقی بینمون ایجاد نمیشد 

ازش بت بی عیب و نقص نساز تو ذهنت..اونم یه آدم مثل بقیه ست بابت وظایفش در حد معمول سفت و سخت وایسا و ...

چقد توصیه های خوبی بودن. درمورد حق و حقوق شما چه حقایی رو موقع عقد گرفتی و مهریه زیاد گفتی یا نه؟ بعضیا میگن حقوق رو میدیم مهریه نه کلا نظرت راجب مهریه رو هم بگو

من فعلا نامزدیم باهم

ولی زندگی با یه دکتر سخته😥😥😥

اگه برگردم انتخاب نمیکنم

دوست نی نی سایتی من لطفا دل کسی و نشکن🙏❤                 عشقم همسرم👇                                                                  دکترای روانشناسی هستن سوالی داشتی بگو ازش واست بپرسم  کاربری خواهرم دیگه دست منه اگه سوال حقوقی داشتین بگین ازشون بپرسم درخواست دوستیم ندین ممنون🌹🌹                
منطقیه.اسمت هم بامزس.به هر حالللل عالیه که بدستش اوردی

فدات خوشملم 😁