2777
2789
عنوان

اونایی که دوست بودن و ازدواج کردن بیان!!

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 47 پست
توی همون دوستی هم نمیشه شناخت چه برسه به خواستگاری که همه میخوان خودشونو خوب نشون بدن

ب نظرم توی دوستی بیشتر میخوان خودشونو خوب نشون بدن

چون رابطه عاطفی هست

ولی خاستگاری عاطفی نیست عقلانیه

دو طرف واقعا میخان ببینن ب درد هم میخورن یا ن

مگ اینکه یک دختر ب شدددت پولدار بالای کارخونه داری باشه ک پسره بخواد تو خاستگاری خودشو غالب کنه وگرنه اکثرا اینجوری نیست

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا سخت؟؟؟ یا خدا... درسش تموم نشده؟ 

چرا درسش تموم شده دکترای روانشناسی داره چندساله مطب داره...

تامیکامو بخون خیلی جالبه

وقتی که دیدمش اصلا فکر نمیکردم دکتره وگرنه اصلا قبول نمیکردم😂

دوست نی نی سایتی من لطفا دل کسی و نشکن🙏❤                 عشقم همسرم👇                                                                  دکترای روانشناسی هستن سوالی داشتی بگو ازش واست بپرسم  کاربری خواهرم دیگه دست منه اگه سوال حقوقی داشتین بگین ازشون بپرسم درخواست دوستیم ندین ممنون🌹🌹                
یعنی چی دست نیافتنی

ینی یسری حد و مرز برا خودت داشته باش و اگ ردشون کرد تذکر بده و بیش از حد از خودت مایه نزار اگ پونصد واحد عشق میگیری هزار واحد نده چاهارصد واحد بده ولی بضیا فک میکنن دس نیافتنی بودن اینطوریه ک اصن جواب سلامشم ندی ن این اشتباهه دس نیافتنی بودن و جذاب بودن ی بخشیش اینه ک خیلی همه خودتو یهو نشون ندی بزاری اروم اروم باهات اشنا و ش و هر دفعه هم سورپرایز ش بعدشم فک کن رابطه مث ی قایقه هر دو باید پارو بزنید 

فاطی خانوم:)))))
وای الهی شکر چقدر خوشحالم که خوشبختی 

مرسی عزیزم

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡

سعی کن توجمع خانواده شوهرت کم حرف باشی،هیچ وقت ازپدرومادرشوهرعیب گویی نکن به شوهرت حتی اگه حق باتوباشه،چون به مرورازچشمش می افتی،زمانهایی که به شوهرت خلوط میکنی،ازدیگران نگوچه خوب چه بد،اون لحظه فقط مال شمادوتاست،ازاول ازدواج بگوتوچقدردستودل بازی،میدونم که دوستم داری وهمیشه بهترین هاروبرای من میخواهی که داشته باشم.....

این نیزبگذرد
یعنی چی دست نیافتنی

چجوری توضیح بدم اخه😂😐

تو قرار مرارات دستتم گرفت سنگین باش و نزار 

و اینم بدون پسری ک بخادتت عمرن بخاطر اینک نزاشتی بهت دست بزنه ولت کنه بره.. اگ هم ولت کرد عذاب وجدان اینو نمیگیری ک چرا گزاشتی اینکارو باهات بکنه و باهات بازی کرد و بعدش ترو ب امون خدا ول کرد😂

اینا نظر خودمه ولی الان دخترا خیلی راحت شدن و براشون مهم نیس این بحث ها

بمولا من ۵ سال دوران دوستی گذروندم حتا دستمم نزاشتم بگیره با اینک عشق اولم بود و خیلی هم بی تجربه بودم

بیشتر ارزش برا خودت قاعل باش 

نزار لهت کنه 

نزار احساساتت ب بازی بگیره

دنبالش نرو اگ یروز خاست ولت کنه ... کسی ک خاست ولت کنه همون بهتر بره 

عشق و محبت تو دوران دوستی ب اندازه ای باید باشه نه زیاد نه کم 

منم ی ادمی بودم ک خیلی ضربه خوردم از عشقم ک تو اون مدت عقلم سرجاش اومد 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

منو شوهرم دوست بودیم.بعضی موقعا تا مرز جدایی رفتیم ولی بخاطر عشقی که بینمون بوده و چقدر تلاش کردیم واسه به هم رسیدن جدا نشدیم.به مو رسیده رابطمون ولی پاره نشده.به نظر من حسنش اینه عشق باعث میشه خیلی وقتا گذتت بیشتر باشه اما عیبش هم همینه گذشتت رو مسائل حساس مث خیانتم بیشتره که تو این مورد باعث میشه با وجود اینکه اذست بشی تو زندگی و‌لی بخاطر دوس داشتن حاضری اون رنج و اذیت رو به جون بخری.البته اون گذشت دومی حماقته.خیانت در هیچ‌موردی قابل گذشت نیست اما من کلی گفتم

از لحاظ کلامی چی  مثلا محبت کردن اینا

کلامی دیگه عشقتع محبت کن ولی ب اندازه و مساوی 

حالا گهگاهی ادم بی حصله میشه و بدخلق میشه اون ب کنار 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
چقد توصیه های خوبی بودن. درمورد حق و حقوق شما چه حقایی رو موقع عقد گرفتی و مهریه زیاد گفتی یا نه؟ بع ...

نه منظورم اینا نبود.ما خانوادگی مهریه هامون حدودا ۱۵۰ تا اینطوراست...و حقوقی رو نگرفتم ...سرویس طلای عروسی نگرفتم،خرید عروسی نکردم، شب چله و اینا نخواستم،و ... خیلیای دیگه..که خب بعدا دیدم اینا وظایفی بوده که می‌بایست در حد توانش انجامش بدن و من با این کار خودمو بی ارزش کردم..البته همسرم بعدها برام جبران کرد ولی توی یه بازه ی زمانی خیلی خیلی بابت گذشتن های بی جا تاوان دادم..جمله به جمله ای که گفتم بهت رو زندگی کردم

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤