2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا ادم پرحرفیم خیلی بهم برخورداینجوری گفت حالامیخوام دیگه باهاش حرف نزنم فقط درصورت مواقع ضروری حرف بزنم چندین بارخواستم این کاروبکنم امانشدشمابگیدچطورروخودم کارکنم تاکمترباهاش حرف بزنم جوری که دلش براورژن قدیمم تنگ بشه

یه روزسرت به همون سنگی میخوره که به سینه میزدی🙃
بگو کلا حرف نمیزنمیه دوهفته کلا باهاش حرف نزن ادم میشهمیزان تحصیلات جفتتون و با کار و طبقه اجتماعیتو ...

اره یکیه من بالاترنمیدونم شایدازپرحرفیمه کلاادمه سردیه واین منوازارمیده

من کلا ادم پرحرفیم خیلی بهم برخورداینجوری گفت حالامیخوام دیگه باهاش حرف نزنم فقط درصورت مواقع ضروری ...

بنظرم ازش بپرس دلیلشو چه کاریه از ما میپرسی بقول خودت کم حرف هم که نیستی اینهمخ حرف اینم یکیش

ب منم گفت ساکت میخا بخوابم تاپیکم ک زدم دردمو گفتم

خلاصه اینو ک گفت شروع کردم خودشو خانوادشو شستم و گفتم من عزرایلتم میخا جونتو بگیرم حتما یا خونه نیستی یا میگی حرف نزن 

خودمو خالی کردم اونم گرفت خوابید😊

اره یکیه من بالاترنمیدونم شایدازپرحرفیمه کلاادمه سردیه واین منوازارمیده

ببین یا تو ازش سرتری نمیخواد این موضوع رو بقیه بفهمن

یا پایین تری خجالت میکشه حرف بزنی

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
این دیگه چی بود

نمیدونم خیلی دلم شکست گفتم ازاینکه باهات حرف میزنم ناراحت میشه گفت نه پس چراازاون طرف اینجوری گفت گفتم اگه دوسم نداری طلاقم بده مهرمم حلال میگه دوست دارم پس اگه دوسم داره چرااینجوری رفتارمیکنه چرابروزنمیده خسته شدم

ببین یا تو ازش سرتری نمیخواد این موضوع رو بقیه بفهمنیا پایین تری خجالت میکشه حرف بزنی

نه خجالت که نمیکشه نمیدونم میگم شایدغرورش اجازه نده توجمع بگن به زنش اهمیت میده میخوام روخودم کارکنم کلاتوخونه هم دیگه باهاش حرف نزن بجزمواقع ضروری

واقعانم منم گیج شدم

خیلی باهام سرده توجمع باهاش حرف بزنم میزنه توذوقم اماتوخلوت میگه دوسم داره احساس میکنم فقط بهم وابستس

نه خجالت که نمیکشه نمیدونم میگم شایدغرورش اجازه نده توجمع بگن به زنش اهمیت میده میخوام روخودم کارکنم ...

خودتو بخاطر هیچ ادمی تغییر نده

شاید ازش سر تری میترسه بقیه بفهمن میترسه به تو اهمیت بدت

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ